17 °C Argos, GR
28 Μαρτίου 2024

Αναβολή στην υπόθεση για δωροληψία και εκβίαση στο Άργος

Αναβολή από το δικαστήριο Ναυπλίου για τις 14 Μαρτίου πήρε η εκδίκαση της υπόθεσης δωροληψίας υπαλλήλου και εκβίασης, στο Άργος.

Πρόκειται για υπόθεση που διερευνήθηκε από την Διεύθυνση Εσωτερικών Υποθέσεων της Ελληνικής Αστυνομίας.

Η έρευνα πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο καταγγελίας για εκβιαστική απαίτηση χρηματικού ποσού, από δημοτικό υπάλληλο, που συνελήφθη την περασμένη Τετάρτη (6 Μαρτίου 2019), ενώ κατασχέθηκε προσημειωμένο το χρηματικό ποσό.

Στο πλαίσιο της υπόθεσης διερευνήθηκε η εμπλοκή επιπλέον προσώπου, ενώ το σχετικό προανακριτικό υλικό υποβλήθηκε στις αρμόδιες εισαγγελικές Αρχές.

Δήλωση έκανε η δικηγόρος της κατηγορούμενης Βασιλική Αχριάνη όπου δήλωσε πως η πελάτισσα της ισχυρίζεται πως πρόκειται για μια καθαρά προσωπική διαφορά με άτομο με το οποίο διατηρούσε στενή σχέση επί σειρά ετών.

Περισσότερα Άρθρα

Ερήμωσε μεμιάς ο Πόρος – Φεύγουν άρον άρον οι τουρίστες

Ερημος φαίνεται να είναι ο Πόρος μετά τα έκτακτα μέτρα που εφαρμόζονται με αφορμή την τοπική έξαρση κρουσμάτων. Τα περιοριστικά μέτρα τέθηκαν χθες, Παρασκευή σε ισχύ και θα συνεχιστούν και τις 17 Αυγούστου. Συγκεκριμένα αποφασίστηκε: Απαγόρευση λειτουργίας όλων των καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος από τις 23.00 έως τις 07.00 της επομένης. Αναστολή κάθε είδους εκδήλωσης όπως […]

Λεωνίδιο: Εκδήλωση για την «Ασφάλεια στο διαδίκτυο»

Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του Νηπιαγωγείου Λεωνιδίου σε συνεργασία με το Χαμόγελο του Παιδιού (Σπίτι Κορίνθου) και με τη συμμετοχή των Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων του Δημοτικού, Γυμνασίου και Λυκείου Λεωνιδίου διοργανώνει εκδήλωση-συζήτηση με θέμα «Ασφάλεια στο διαδίκτυο» σήμερα Τρίτη 25 Απριλίου, ώρα 19:00 στη Φάμπρικα Πολιτισμού στο Λεωνίδιο. Στις 25 & 26 Απριλίου […]