19 °C Argos, GR
28 Μαρτίου 2024

Ανανέωση συνεργασίας με Παπαντωνίου

Το Δ.Σ του Α.Ο Οίαξ Ναυπλίου είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασίας του με τον Δημήτρη Παπαντωνίου.

Ο αρχηγός θα παραμείνει στην οικογένεια του Οίακα για τέταρτη συνεχή χρονιά, όπως επιθυμούσε τόσο ο ίδιος όσο και η τεχνική ηγεσία καθώς και σύσσωμο το Δ.Σ.

Το ήθος, το πάθος για μπάσκετ καθώς και οι ηγετικές ικανότητες του Δημήτρη Παπαντωνίου θα αποτελέσουν σημαντικά συστατικά για την επιτυχή παρουσία της ομάδας μας στο πρωτάθλημα της Α2.

Ευχόμαστε στον Δημήτρη υγεία και πολλές ακόμη επιτυχίες με την ομάδα μας!

Περισσότερα Άρθρα

Μπόλονι: Τέλος από τον Παναθηναϊκό

Παρελθόν από τον Παναθηναϊκό αποτελεί ο Λάζλο Μπόλονι. Η ΠΑΕ  αποφάσισε να απολύσει τον Λάζλο Μπόλονι μετά την ήττα από την ΑΕΚ και θα μεταβεί με υπηρεσιακό προπονητή στη Θεσσαλονίκη για το ματς με τον Αρη την Τετάρτη. Αυτός κατά πάσα πιθανότητα θα είναι ο Σωτήρης Συλαϊδόπουλος. Ο Ρουμάνος τεχνικός  έχει ήδη ενημερωθεί από τα […]

ΕΠΣΑ: Οι σημερινοί αγώνες της Α1 κατηγορίας Αργολίδας (5η αγωνιστική)

ΑΕΣ ΜΕΘΑΝΩΝ – ΤΡΟΙΖΗΝΙΑΚΟΣ ΚΥΡΙΑΚΗ 13-11-2022 ΩΡΑ : 15:00 ΓΗΠΕΔΟ ΜΕΘΑΝΩΝ ΠΑΝΑΣΙΝΑΙΚΟΣ – ΠΟΣΕΙΔΩΝ ΔΙΔΥΜΩΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 13/11 ΩΡΑ:15:00 ΓΗΠΕΔΟ ΤΟΛΟΥ ΑΣΤΕΡΑΣ ΔΡΕΠΑΝΙΑΚΟΣ – ΠΑΝΝΑΥΠΛΙΑΚΟΣ 2017 Γήπεδο ΔΡΕΠΑΝΟΥ Κυριακή 13/11/22 ΩΡΑ: 15:00