17 °C Argos, GR
28 Μαρτίου 2024

Αναστάτωση στην οδό Άργους Ναυπλίου από γυναίκα που κείτονταν στη μέση του δρόμου

Αναστάτωση επικράτησε λίγο νωρίτερα όταν διερχόμενοι οδηγοί στην επαρχιακή οδό Ναυπλίου- Άργους εντόπισαν μια γυναίκα να κείτεται στη μέση του δρόμου.

Πολλά οχήματα σταμάτησαν στην περιοχή Μπολάτι λίγο πριν την Ιατρική Μέριμνα και οι οδηγοί προσπάθησαν να διαπιστώσουν τι ακριβώς είχε συμβεί και να παράσχουν βοήθεια στην γυναίκα η οποία δεν είχε επαφή με το περιβάλλον.

Στο σημείο έσπευσε περιπολικό της αστυνομίας και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ όπου διαπιστώθηκε πως η γυναίκα (αλλοδαπή) είχε κάνει μεγάλη κατανάλωση αλκοόλ και είχε χάσει τις αισθήσεις της.

Την γυναίκα παρελαβε το πλήρωμα του ΕΚΑΒ και την μετέφερε στο νοσοκομείο.

Περισσότερα Άρθρα

Αγωνιστική Συσπείρωση Εκπαιδευτικών Αργολίδας: Ένα σχολείο για όλα τα παιδιά με ίσες ευκαιρίες στη μόρφωση

Οι μόνιμοι διορισμοί και η Α΄ φάση αναπληρωτών κάλυψαν ένα μεγάλο μέρος των εκπαιδευτικών κενών των Δημοτικών και Νηπιαγωγείων της Αργολίδας, αλλά οι ανάγκες παραμένουν σημαντικές τόσο στη Γενική (καθώς οι εκπαιδευτικοί που ήταν στη διάθεση έχουν τοποθετηθεί ήδη σε κενά που έχουν προκύψει από άδειες) όσο και στην Ειδική (τα ολοήμερα τμήματα στο Ειδικό […]

Πέθανε ο Θεόφιλος Σεχίδης, ο μακελάρης της Θάσου

Νεκρός βρέθηκε σήμερα (12/2) το πρωί στο Ψυχιατρείο των φυλακών Κορυδαλλού ο 46χρονος ισοβίτης Θεόφιλος Σεχίδης. Ο γνωστός και ως μακελάρης της Θάσου που τον Αύγουστο του 1996 σε ηλικία 24 ετών είχε σκοτώσει και τεμαχίσει όλη την οικογένεια του, εντοπίστηκε σήμερα το πρωί νεκρός στα Λουτρά του ψυχιατρείου κρατουμένων του Κορυδαλλού την ώρα του […]