15 °C Argos, GR
29 Μαρτίου 2024

Ανδρίτσαινα Ηλείας: Πέταξαν σε ρέμα τσουβάλια με 18 κουτάβια

Μια συγκλονιστική και αποτρόπαιη ενέργεια σε βάρος κουταβιών αποκαλύφθηκε την Κυριακή στην Ανδρίτσαινα.

Σύμφωνα με καταγγελία κατοίκου της Ανδρίτσαινας, αρχικά με ανάρτησή της στο Facebook και ακολούθως στις αστυνομικές αρχές και στον φιλοζωικό σύλλογο της περιοχής, κάποιος πέταξε σε ρέμα της περιοχής, βάθους 60 μέτρων, τρία τσουβάλια με συνολικά 18 ζωντανά κουτάβια μέσα.

Επίσης, σύμφωνα με την ανακοίνωση-καταγγελία που εξέδωσε η Φιλοζωική Κρεστένων «Νοιάζομαι», κάτοικος του χωριού είδε ένα ασημί αγροτικό αυτοκίνητο να πετά τρία τσουβάλια σε ρέμα στην Ανδρίτσαινα και πλησιάζοντας άκουσε κλάμα κουταβιών.

Τελικά, χάρη στην αυτοθυσία του αντιπροέδρου του συλλόγου, Δ. Λιαρομάτη και του κατοίκου της Ανδρίτσαινας, Δ.Γ., και τη βοήθεια της αστυνομίας, τα μικρά σκυλιά διασώθηκαν!

«(…)Μετά από συνεννόηση με το Α.Τ Ανδρίτσαινας φτάσαμε με συνοδεία δική τους στο σημείο που μας υπέδειξαν οι άνθρωποι εκεί. Με κίνδυνο μεγάλο, ο αντιπρόεδρος του συλλόγου μας με τον κ. Διονύση κατέβηκαν στο ρέμα. Κατατέθηκε μήνυση κατά αγνώστου και η υπόθεση δεν μένει εδώ. Είναι 18 κουτάβια λίγων ημερών, που δεν μπορούν να φάνε μόνα τους και το ένα είναι χτυπημένο και δεν ξέρουμε αν θα καταφέρει. Αύριο (σ.σ. σήμερα) θα μεταφερθούν στον κτηνίατρο», αναφέρει μεταξύ άλλων η ανακοίνωση της Φιλοζωικής.

Πηγή: patrisnews.com

Περισσότερα Άρθρα

Κοπή Πρωτοχρονιάτικης πίτας από την Χορωδία “Ορφέας Τρίπολης”

Η Xορωδία του Ορφέα Τρίπολης σας προσκαλεί στην κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας της, την Κυριακή 13 Ιανουαρίου 2019 και ώρα 11:00 π.μ. στην αίθουσα Βασίλης Τζαβάρας, στην Τρίπολη.

Συνελήφθησαν τρία άτομα για ναρκωτικά στην Κορινθία

Συνελήφθησαν, χθες (10.12.2018), σε δύο (2) ξεχωριστές περιπτώσεις, το μεσημέρι και το απόγευμα, αντίστοιχα, στο Λουτράκι Κορινθίας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Λουτρακίου, δύο (2) ημεδαποί, ηλικίας 44 και 58 ετών, αντίστοιχα, καθώς και 57χρονη ημεδαπή. Σε βάρος τους σχηματίσθηκαν ισάριθμες δικογραφίες για παραβάσεις των νομοθεσιών για τα ναρκωτικά, τα όπλα και τον Τελωνιακό Κώδικα. […]