18 °C Argos, GR
28 Μαρτίου 2024

Απέναντι στην ΑΕΚ ο Διομήδης στον τελικό του κυπέλλου χάντμπολ- Δηλώσεις του Λευτέρη Κρεμαστιώτη

Πριν λίγο η ΑΕΚ νίκησε και στον δεύτερο ημιτελικό τον Ολυμπιακό/Όμιλο Ξυνή με 26-18 και έκλεισε θέση στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας, εκεί που θα συναντήσει τον Διομήδη.

Τις επόμενες μέρες θα ανακοινωθεί η ημερομηνία και ο τόπος διεξαγωγής του τελικού.

Στο γεγονός πως ίσως η ομάδα του επαναπαύθηκε με το σκορ του πρώτο ημιτελικού κόντρα στην Πυλαία, το οποίο ήταν 28-18, αναφέρθηκε ο αρχηγός των «Λύκων», Λευτέρης Κρεμαστιώτης. Παρόλα αυτά η ομάδα του Άργους πήρε την πρόκριση για τον τελικό, ύστερα από το ισόπαλο αποτέλεσμα 21-21 στον δεύτερο ημιτελικό.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στο e-handball.gr.

«Καταρχάς είμαι πολύ χαρούμενος για την πρόκριση στον τελικό. Ήταν ένα ματς που δεν ήταν όπως το περιμέναμε. Δεν ξέρω τι έφταιξε. Μάλλον τα μυαλά μας είχαν πάρει αέρα από πριν. Συγχαρητήρια στην Πυλαία που ήταν τόσο ανταγωνιστική. Το ξεχνάμε όμως, πάμε δυνατά την Κυριακή γιατί έχουμε ένα πολύ σημαντικό ματς και εύχομαι να πάνε όλα καλά».

Περισσότερα Άρθρα

Ο τραυματισμός του Ρέμου επισκίασε το ντέρμπι – Ευχές από τον Αργοναύτη

Το χθεσινό ντέρμπι Παναργειακού – Αργοναύτη επισκιάστηκε από τον τραυματισμό του Ρέμου. Όσο και βαθμολογικά να είχε ενδιαφέρον και οι νικητές και οι ηττημένοι στεναχωρήθηκαν και ο Αργοναύτης δείχνοντας για μια ακόμα φορά αθλητική παιδεία ανάρτησε το παρακάτω δελτίο τύπου. “Η Διοίκηση, οι παίκτες, οι προπονητές και οι φίλαθλοι του Αργοναύτη Νέας Κίου εκφράζουμε τη […]

“Πεντάρα” Ερμής Κιβερίου και Τροιζηνιακός

Με 5-2 επικράτησε ο Ερμής Κιβερίου του Αριστείωνα ενώ ο Τροιζηνιακός πέρασε από την Αγία Τριάδα νικώντας με 5-1 τον γηπεδούχο Παναυπλιακό. Με αυτούς τους δυο αγώνες ξεκίνησε η 14η αγωνιστική του πρωταθλήματος Α1 ΕΠΣΑ που συνεχίζεται αύριο με τις αναμετρήσεις (3μμ): ΑΡΓΟΝΑΥΤΗΣ – ΠΟΣΕΙΔΩΝ ΔΙΔΥΜΩΝ ΠΟΣΕΙΔΩΝ ΠΟΡΟΥ – ΗΡΑΚΛΗΣ ΚΑΡΥΑΣ ΠΑΝΑΣΙΝΑΪΚΟΣ – ΚΟΡΩΝΙΣ ΚΟΙΛΑΔΑΣ […]