19 °C Argos, GR
28 Μαρτίου 2024

«Απαγόρευση αγκυροβολίας  σκαφών σε τμήμα της θαλάσσιας περιοχής Τολού Αργολίδας»

 

 

Ο Λιμενάρχης Ναυπλίου,  Πλωτάρχης Λ.Σ ΚΟΝΤΟΣ Χ. Παναγιώτης έχοντας υπόψη:

 

α)Τα άρθρα 9,188, 295, 296 Γενικού Κανονισμού Λιμένα Ναυπλίου (ΦΕΚ 331 Β΄/12-04-1978).

β)Το άρθρο 141 του Ν.Δ. 187/73 Κώδικα Δημοσίου Ναυτικού Δικαίου (ΦΕΚ 261 Α΄/03-10-1973).

γ)Την ανάγκη τήρησης της δημόσιας τάξης και ασφάλειας των λουομένων στη θαλάσσια περιοχή Τολού

Αργολίδας.

 

ΑΠΟΦΑΣΙΖΩ

 

1.- Την απαγόρευση αγκυροβολίας των μηχανοκίνητων και των κωπήλατων σκαφών σε απόσταση κάτω των εβδομήντα (70) μέτρων από την ακτογραμμή, από το λιμένα Τολού (ερυθρός φανός) έως και του σημείου έμπροσθεν της οικίας “ΚΑΟΥΣΗ” (Δυτικό Άκρο παραλίας “Ψιλλή Άμμος) με στίγμα στο θαλάσσιο χώρο φ: 37ο 31΄32,79΄΄ Β και λ: 022ο 51΄ 54,81΄΄ Α.

2.- Την απαγόρευση αγκυροβολίας των μηχανοκίνητων και των κωπήλατων σκαφών σε απόσταση κάτω των διακοσίων (200) μέτρων από την ακτογραμμή, από το σημείο έμπροσθεν της οικίας “ΚΑΟΥΣΗ” (Δυτικό Άκρο παραλίας “Ψιλλή Άμμος) έως και τη θαλάσσια περιοχή ΄΄ΚΑΣΤΡΑΚΙ΄΄ Τολού, με στίγμα στο θαλάσσιο χώρο φ: 37ο 31΄34,67΄΄ Β και λ: 022ο 52΄ 24,75΄΄ Α.

3.- Της παρούσας εξαιρούνται τα εκμισθούμενα με τις διατάξεις του υπ. αριθμ. 20 Γενικού Κανονισμού Λιμένα(ΦΕΚ Β΄ 444/1999), σκάφη.

4.- Να καταχωρηθεί στο βιβλίο Αποφάσεων Λιμενάρχη, να αναρτηθεί στο διαδίκτυο (ΔΙΑΥΓΕΙΑ) και να κοινοποιηθεί για εκτέλεση.

5.-  Κάθε προγενέστερη απόφαση που ρυθμίζει το ίδιο αντικείμενο στην εν θέματι θαλάσσια περιοχή καταργείται.-

 

                                                                                                                       Ο Λιμενάρχης        

                                        

                                                                                                  Πλωτάρχης Λ.Σ. ΚΟΝΤΟΣ Χ. Παναγώτης

 

 

 

Περισσότερα Άρθρα

Νέα εκπαιδευτική χρονιά στο Δημοτικό Ωδείο Άργους – Μυκηνών

Η περσινή εκπαιδευτική μας χρονιά ολοκληρώθηκε με την απονομή του Πτυχίου Βιολοντσέλου στην υποψήφια Ερατώ Ροδοπούλου με Άριστα παμψηφεί. Συγχαίρουμε θερμά την νέα μουσικό, αλλά και την καθηγήτρια της και πολύτιμη συνεργάτιδα μας Διονυσία Στρακάτου! Η φετινή εκπαιδευτική χρονιά ξεκινά με τη δημιουργία ενός ακόμα Τμήματος του Ωδείου στο Κιβέρι! Στηριζόμαστε σε τέτοιες χαρές, ώστε […]

Το Choy Lee Fut στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κουνγκ Φού

Οι σχολές Choy Lee Fut Kung Fu Ναυπλίου και Άργους για άλλη μία φορά θα δώσουν το παρόν σε μία μεγάλη ευρωπαϊκή διοργάνωση. Από την Πέμπτη 10 έως και την Τετάρτη16 Νοέμβριου η χώρα μας φιλοξενεί το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Γουσού- Κουνγκ Φού που θα πραγματοποιηθεί στο κλειστό γυμναστήριο Λουτρακίου. Σύσσωμη η οικογένεια του αθλήματος, αναμένει […]