18 °C Argos, GR
29 Μαρτίου 2024

Απειλεί και τον Κυριάκο ο Πολάκης – Κατέβηκε από τα υπουργικά έδρανα και του επιτέθηκε φραστικά

Αγριο επεισόδιο εντός της αίθουσας της Oλομέλειας της Βουλής επιχείρησε να στήσει ο Παύλος Πολάκης με τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Στο τέλος της σφοδρής αντιπαράθεσης του πρωθυπουργού με τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης, ο κ. Πολάκης κατέβηκε από τα υπουργικά έδρανα, πήγε στην θέση του κ.Μητσοτάκη και του είπε: «Δεν θα μας μιλάς εσύ για τον φασισμό. Τα υπόλοιπα αύριο».

Αντιδρώντας, ο αρχηγός της ΝΔ είπε: «Άντε φύγε από δω. Πέρασε έξω».

Στη συνέχεια οι βουλευτές της αξιωματικής αντιπολίτευσης εξέφρασαν σε έντονο ύφος την διαμαρτυρία τους στον πρόεδρο της Βουλής, Νίκο Βούτση, που δεν επανέφερε στην τάξη τον αναπληρωτή υπουργό Υγείας.

Λίγο αργότερα, μέσα από το Facebook, ο κ. Πολάκης έδωσε την δική του εκδοχή για το περιστατικό με τον κ. Μητσοτάκη, επιβεβαιώνοντας ουσιαστικά το πώς εκτυλίχθηκε το σκηνικό που έλαβε χώρα στη Βουλή:

Παυλος Πολακης

Θα μιλήσω στη Βουλή αυριο Πεμπτη στις 7 το απόγευμα .
Πριν λιγο μετα την ισοπέδωση που εκανε ο Αλεξης Τσιπρας στο Μητσοτακη κατεβαίνοντας απο τα υπουργικά έδρανα ειπα στον Κυριακο Μητσοτακη τα εξης:
“Μονο για τη λέξη φασίστας που είπες ο,τι ειμαι ,επρεπε να παρω το λόγο επί προςωπικου για να σου απαντήσω,γιατι για τα αλλα θα σου απαντήσω αυριο .Ομως επειδή με κάλυψε πλήρως με αυτα που είπε ο πρωθυπουργός Γι αυτο δεν ζήτησα το λόγο”
Η απαντηση του ” γιατι μου κουνάς το δάχτυλο πως μου μιλάς ετςι;”

 

ΠΗΓΗ: ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ

Περισσότερα Άρθρα

Παναγιώτης Νίκας: Τί είπε για τον κορονοϊό στην Πελοπόννησο

Ως “ανησυχητική” περιέγραψε ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας την κατάσταση που διαμορφώνεται το τελευταίο αυτό χρονικό διάστημα στην Περιφέρεια από τον νέο κορωνοϊό. Την θέση αυτή διατύπωσε ο περιφερειάρχης μετά την ενημέρωση που είχε το πρωί σήμερα Δευτέρα 1η Μαρτίου, στο πλαίσιο τηλεδιάσκεψης με τους πέντε χωρικούς αντιπεριφερειάρχες και υπηρεσιακά στελέχη της Περιφέρειας Πελοποννήσου. “Διαπιστώνονται […]

Ο Κυριάκος στο κέντρο της θεωρίας του χάους

Δημήτρης Καμπουράκης: Ο Κυριάκος στο κέντρο της θεωρίας του χάους Όλα μπορούσε να τα προσχεδιάσει ο Τσίπρας πηγαίνοντας για τις εκλογές του 2019, από την στήριξη των ξένων μέσω Πρεσπών ως τα επιδόματα μια βδομάδα πριν τις κάλπες. Ένα μόνο δεν μπορούσε να προβλέψει. Ότι θα καιγόταν το Μάτι και θα πέθαιναν 100 άνθρωποι. Όλα […]