18 °C Argos, GR
29 Μαρτίου 2024

Αποκαταστάθηκε πλήρως η βλάβη σε κεντρικό αγωγό ύδρευσης στο Άργος

Ολονύχτιες ήταν οι προσπάθειες για την αποκατάσταση της βλάβης σε κεντρικό αγωγό ύδρευσης στο Άργος, από συνεργεία της ΔΕΥΑΡΜ.

Το σοβαρό πρόβλημα δημιουργήθηκε από τον κεντρικό αγωγό που έσπασε και πλημμύρισε την παλιά πόλη. Όμως τα αντανακλαστικά της δημοτικής αρχής ήταν ΑΜΕΣΑ: πολύ σύντομα διακόπηκε το νερό και ξεκίνησαν οι εργασίες αποκατάστασης του σπασμένου αγωγού.

Περί τις 03:00 τα μεσάνυχτα η βλάβη αποκαταστάθηκε πλήρως. Τα συνεργεία λειτούργησαν καίρια, άμεσα και με θετικά αποτελέσματα.

 

Περισσότερα Άρθρα

49η Εθελοντική Αιμοδοσία του Δήμου Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγ. Θεοδώρων

Την Δευτέρα 28 Νοεμβρίου 2022 θα πραγματοποιηθεί η 49η Εθελοντική Αιμοδοσία του Δήμου Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγ. Θεοδώρων στο Κέντρο Υγείας Λουτρακίου με την συμμετοχή και του Συλλόγου Εργαζομένων του Δήμου. …Φέτος για κάποιον ένα σακουλάκι αίμα θα είναι το καλύτερο δώρο! Ας είμαστε όλοι εκεί!

Φρίκη: Αγρότης πρώτα σκότωσε και βίασε 25χρονη και μετά κοιμήθηκε σπίτι του «για να ξεχαστεί»

Σοκ προκαλούν οι συνθήκες δολοφονίας μιας 25χρονης στις ΗΠΑ. Δράστης της δολοφονίας ο Quake Lewellyn ο οποίος αφού τη χτύπησε με το αγροτικό του όχημα, στη συνέχεια τη βίασε και μετά έθαψε το άψυχο κορμί της σε ένα χωράφι. Το δικαστήριο, μάλιστα, το οποίο εκδικάζει την υπόθεση της δολοφονίας που σημειώθηκε τον περασμένο Αύγουστο με […]