19 °C Argos, GR
28 Μαρτίου 2024

Απολύμανση από άκρη σε άκρη στον Δήμο Άργους-Μυκηνών ,απίστευτες εικόνες(φωτο και βιντεο)

Όλη νύχτα Αντιδήμαρχοι, πρόεδροι κοινοτήτων και εθελοντές απολύμαναν δρόμους και κοινόχρηστους χώρους του Δήμου Άργους-Μυκηνών, οι εικόνες που ανήρτησαν στα social media  είναι σοκαριστικές και αναδεικνύουν επ ακριβώς τις στιγμές που ζούμε. Στην μάχη μαζί τους και ο Δήμαρχος , ο οποίος μας ενημέρωνε συνεχώς.

Ο Δήμαρχος Άργους-Μυκηνών Δημήτρης Καμπόσος γράφει στο προφίλ του :

Ξεκινήσαμε τον “πόλεμο” μαζί του (ΚΟΡΟΝΑ’Ι’Ο). Τώρα στη Ν. ΚΙΟ, στο Κουτσοπόδι και σε κάποια χωριά. Μετά τη 1 τα μεσάνυχτα απόψε στο Άργος. Κάντε ότι μας λένε για να μείνουμε ο μόνος δήμος χωρίς θύματα.
Μείνετε ΜΕΣΑΑΑΑΑΑ !!!!( Ένα μήνα κατ’ οίκον περιορισμό…..)

Σε άλλη του ανάρτηση γράφει :

 

Η μεγάλη μάχη δίνεται αυτή την ώρα στην πρωτεύουσα του δήμου μας , στο Άργος . Απολυμαίνεται όλο το κέντρο η πλατεία , το Νοσοκομείο (οι εξωτερικοί χώροι), οι πεζόδρομοι, όλοι οι κεντρικοί δρόμοι, η πλατεία της λαϊκής αγοράς, το στάδιο Άργους, οι αυλές όλων των σχολείων της πόλης μας η ώρα είναι 2.15 ξημερώματα Κυριακής και συνεχιζουμε……. ο ΘΕΟΣ θα μας βοηθήσει!!!

Gepostet von Δημήτρης Καμπόσος am Samstag, 14. März 2020

Περισσότερα Άρθρα

“Δώρο Πάσχα”: Oι τέσσερις & δύο κατηγορίες δικαιούχων – Ποιοι εξαιρούνται

Ενίσχυση προς τα νοικοκυριά ύψους 250 έως 300 ευρώ θα «ξεκλειδώσει» το έκτακτο “Δώρο Πάσχα” το οποίο σύμφωνα με δηλώσεις κυβερνητικών στελεχών, θα δοθεί σε ευάλωτες ομάδες όπως μακροχρόνια άνεργοι και ανασφάλιστοι υπερήλικες. Το έκτακτο δώρο Πάσχα θα κατατεθεί στους λογαριασμούς των δικαιούχων από τους αρμόδιους φορείς, σύμφωνα με τον σχεδιασμό του οικονομικού επιτελείου, τη […]

Όλα τα βλέμματα στραμμένα στην επιτροπή λοιμωξιολόγων, όπου θα πάρουν απόφαση σήμερα για τον Αθλητισμό

Σήμερα τα σπουδαία για την επανεκκίνηση του ερασιτεχνικού αθλητισμού; Η επιτροπή των λοιμωξιολόγων θα συνεδριάσει σήμερα, για να εξετάσει τα στοιχεία, για την επανεκκίνηση του Αθλητισμού. Το απόγευμα οι ειδικοί θα συζητήσουν για τον ερασιτεχνικό αθλητισμό, αλλά και όσα αθλήματα βρίσκονται σε… καραντίνα και δεν υπάρχει δραστηριότητα. Μάλιστα στη συζήτηση θα τεθεί το θέμα και […]