15 °C Argos, GR
29 Μαρτίου 2024

Απολύμανση στο ΕΚΑΒ Αργολίδας

Απολύμανση πραγματοποιήθηκε νωρίτερα σήμερα σε ασθενοφόρα και το κτίριο όπου στεγάζεται το ΕΚΑΒ Αργολίδας στην Αγία Τριάδα Ναυπλίου.

Ειδικό συνεργείο από την Περιφέρεια Πελοποννήσου απολύμανε τα ασθενοφόρα, εσωτερικούς και εξωτερικού χώρους του ΕΚΑΒ για την αποτροπή μετάδοσης του κορονοϊού.

Οι εργαζόμενοι του ΕΚΑΒ δίνουν αυτές τις ημέρες τον δικό τους αγώνα ερχόμενοι όπως μπορεί ο καθένας να αντιληφθεί αντιμέτωποι με κρούσματα του θανατηφόρου ιού και τον κίνδυνο να μολυνθούν.

Περισσότερα Άρθρα

Αστυνομικές ταυτότητες: Ξέχασαν να συμπεριλάβουν τα δακτυλικά αποτυπώματα στα νέα δελτία!

Οι κυβερνητικές γκάφες δεν έχουν όριο, όπως  όριο δεν έχουν και οι κυβερνητικές προσθήκες… της τελευταίας στιγμής. Στις σχετικές υπουργικές αποφάσεις για τα  πολυδιαφημιζόμενα  νέα δελτία αστυνομικών ταυτοτήτων ξέχασαν οι συναρμόδιοι υπουργοί να προβλέψουν- παρά το γεγονός ότι το είχαν εξαγγείλει – ότι οι νέες  αστυνομικές ταυτότητες θα έχουν δακτυλικό  αποτύπωμα και τώρα στο και  […]

Πότε στέλνουμε SMS στο 13032 και πότε στο 13033

Πότε στέλνουμε SMS στο 13032 και πότε στο 13033 Επιτρέπεται από την Δευτέρα 5 Απριλίου η λειτουργία του λιανεμπορίου, πλην των μεγάλων εμπορικών κέντρων και πολυκαταστημάτων, με τη χρήση ειδικού κωδικού και έως 3 ώρες συνολικά την ημέρα. Πώληση θα γίνεται εκτός καταστήματος με ραντεβού (click away) και εντός καταστήματος με την μέθοδο click in […]