18 °C Argos, GR
29 Μαρτίου 2024

Απόπειρες κλοπής, ναρκωτικά κλπ σε Αργολίδα, Κορινθία και Μεσσηνία από το Ενημερωτικό Δελτίο Αδικημάτων και Συμβάντων Πελοποννήσου


ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ

Συνελήφθη ένα  άτομο για απόπειρα κλοπής

Συνελήφθη, προχθές (31.3.2020) το βράδυ, στο Άργος Αργολίδας, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) Αργολίδας, 31χρονος αλλοδαπός, γιατί λίγο νωρίτερα, αποπειράθηκε να διαρρήξει οικία ημεδαπού, δίχως ωστόσο να ολοκληρώσει τη πράξη του καθώς έγινε αντιληπτός. Επιπλέον, στην κατοχή του βρέθηκε και κατασχέθηκε διαρρηκτικό εργαλείο. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Άργους-Μυκηνών.

Εξιχνίαση μίας περίπτωσης απόπειρας κλοπής

Εξιχνιάστηκε, ύστερα από αστυνομική έρευνα του Τμήματος Ασφαλείας Άργους-Μυκηνών, μία (1) περίπτωση απόπειρας κλοπής σε οχήματα, που έγινε την 31.3.2020, στο Άργος Αργολίδας. Για την υπόθεση αυτή, σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος 50χρονου ημεδαπού, για απόπειρα κλοπής.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ

Συνελήφθη ένα άτομο για ναρκωτικά

Συνελήφθη, χθες (1.4.2020) το απόγευμα, στο Κιάτο Κορινθίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Τροχαίας Αυτοκινητοδρόμων Π.Α.Θ.Ε. Κορινθίας, 61χρονος ημεδαπός, γιατί κατείχε μικροποσότητα κάνναβης, η οποία κατασχέθηκε. Προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Σικυωνίων.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

Συνελήφθη ένα  άτομο για απόπειρα κλοπής

Συνελήφθη, χθες (1.4.2020) το πρωί, στην Καλαμάτα Μεσσηνίας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Καλαμάτας, 37χρονος αλλοδαπός, γιατί λίγες ώρες νωρίτερα στην Καλαμάτα Μεσσηνίας, αποπειράθηκε να διαρρήξει οικία ημεδαπού, δίχως ωστόσο να ολοκληρώσει τη πράξη του καθώς έγινε αντιληπτός. Επιπλέον, όπως προέκυψε από την προανάκριση ο 37χρονος, κατά το χρονικό διάστημα από την 28.3.2020 έως και την 31.3.2020 είχε διαπράξει ακόμη μία (1) περίπτωση κλοπής και τρεις (3) περιπτώσεις αποπειρών κλοπής σε οικίες. Επίσης, στην κατοχή του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν διαρρηκτικά εργαλεία. Προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Καλαμάτας.

Συνελήφθη ένα άτομο για καταδικαστικό έγγραφο

Συνελήφθη, χθες (1.4.2020) το πρωί, στην Καλαμάτα Μεσσηνίας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Μεσσήνης, 60χρονος ημεδαπός, γιατί σε βάρος του εκκρεμούσε απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Καλαμάτας, για κλοπή.

Περισσότερα Άρθρα

Η Κ.Ε.Δ.Α.-Μ. για τον θάνατο του Στρατή Χαβιαρά

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Άργους Μυκηνών (Κ.Ε.Δ.Α-Μ) κατά την έκτακτη  συνεδρίασή του στις 3 Μαρτίου 2020 και με αφορμή το θλιβερό άγγελμα του θανάτου του Στρατή Χαβιαρά, συγγραφέα από τη Νέα Κίο, με σπουδαία σταδιοδρομία στο Harvard στην Αμερική, εξέδωσε ΟΜΟΦΩΝΑ Ψήφισμα με την υπ’ αριθμ. 13/2020 απόφαση ΔΣ ΚΕΔΑΜ, για να […]

Πρόσκληση συμμετοχής καλλιτεχνών στην επετειακή  εικαστική έκθεση με τίτλο: “Ναύπλιο: Τόπος Μνήμης του Αγώνα της Ελευθερίας”

Ο Δήμος Ναυπλιέων και ο Δημοτικός Οργανισμός Πολιτισμού -Περιβάλλοντος – Αθλητισμού – Τουρισμού (ΔΟΠΠΑΤ) διοργανώνει επετειακή έκθεση για τα 200 χρόνια από την έναρξη της Ελληνικής Επανάστασης του 1821, με θέμα: “Ναύπλιο: Tόπος μνήμης του Αγώνα της Ελευθερίας”. Καλλιτέχνες με μια νέα σύγχρονη ματιά, γεφυρώνοντας τόπο και ιστορία, καλούνται  να  δημιουργήσουν έργα, οποιασδήποτε τεχνοτροπίας, μέσου και […]