18 °C Argos, GR
29 Μαρτίου 2024

Αρνείται τη θέση του προέδρου στο Γηροκομείο ο Παναγιώτης Αναγνωσταράς

“Είμαι στη διάθεση του κ. Δημάρχου να πάρω μέρος στην προσπάθεια αυτή ως μέλος του Δ.Σ. του Γηροκομείου με Πρόεδρο τον ίδιον”, καταλήγει στην επιστολή- απάντηση στην πρόταση του Δημήτρη Κωστούρου ο Παναγιώτης Αναγνωσταράς.

ΟΛΗ Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ 

Στην προσπάθεια για ανασυγκρότηση οικονομική και λειτουργική του Γηροκομείου μας φυσικά και δέχομαι να συμβάλλω με τις γνώσεις και την εμπειρία μου. Πιστεύω ότι αυτή η προσπάθεια θα πρέπει να είναι διαπαραταξιακή  με την συμμετοχή εκπροσώπων της δημοτικής Αρχής και της αντιπολίτευσης.

Σ’ αυτήν  όμως την προσπάθεια είναι εύλογο και απαραίτητο να ηγηθεί ο κ. Δήμαρχος με το κύρος που του δίνει η θέση του. Ο κ. Κωστούρος πρότεινε εν τη απουσία μου εμένα ως Πρόεδρο.

Με την ενέργειά του αυτή δείχνει την απόλυτη αδυναμία του να συγκροτήσει το Δ.Σ. του Γηροκομείου. Απόδειξη και το γεγονός ότι καθυστέρησε  3 ολόκληρους μήνες να προβεί στη σύστασή του, αντιμετωπίζοντας άρνηση  απ’ όλους τους συμβούλους του να τοποθετηθούν Πρόεδροι στο Γηροκομείο.

Και εάν υποστηρίζει ότι το κάνει γιατί ενδιαφέρεται για να πετύχει συναίνεση και συμμετοχή και της αντιπολίτευσης στη λήψη αποφάσεων τότε θα πρέπει να απαντήσει, γιατί  δεν πρότεινε Πρόεδρο ή Προέδρους από την αντιπολίτευση και στα λοιπά νομικά πρόσωπα του Δήμου μας;

Επέλεξε το Γηροκομείο  γιατί γνωρίζει ότι ο εκάστοτε Πρόεδρος του Ιδρύματος βαρύνεται με όλα τα χρέη του, και τις ληξιπρόθεσμες οφειλές του, σε ασφαλιστικά ταμεία, Δ.Ο.Υ. κλπ.

Οφειλές που σήμερα ξεπερνούν το ποσό των 1.300.000 €!

Αυτή λοιπόν την «καυτή πατάτα» που διατήρησε στα χέρια του επί 8 χρόνια χωρίς να κάνει οτιδήποτε για να λύσει ή να μειώσει το πρόβλημα, την πετάει στα χέρια μου!

Εσάς εξέλεξε ο Ναυπλιακός λαός ως Δήμαρχο κ. Κωστούρο. Θα αναλάβετε, όπως το έχετε κάνει μέχρι σήμερα τα καλά και διαχειρίσιμα οικονομικά έως σήμερα νομικά πρόσωπα του Δήμου μας, όμως θα αναλάβετε και τα άσχημα και χρεοκοπημένα!

Είμαι στη διάθεση του κ. Δημάρχου να πάρω μέρος στην προσπάθεια αυτή ως μέλος του Δ.Σ. του Γηροκομείου με Πρόεδρο τον ίδιον.

Ναύπλιο – Πρωτεύουσα ξανά 

                                                     Παναγιώτης Αναγνωσταράς

                                                           5-12-2019

Περισσότερα Άρθρα

Η πρώτη συνέντευξη τύπου από τον Νίκα: “Παντοτινή έδρα της Περιφέρειας η Τρίπολη” – Τι είπε για σκουπίδια, αναπτυξιακές, Τατούλη και ΜΜΕ

Την πρώτη του συνέντευξη, ως νέος Περιφερειάρχης Πελοποννήσου παραχώρησε ο Παναγιώτης Νίκας από την Τρίπολη, το μεσημέρι της Δευτέρας, μια μέρα μετά τη μεγάλη νίκη του στις περιφερειακές εκλογές. Δίπλα του ήταν ο βουλευτής Αρκαδίας Κώστας Βλάσης και υποψήφιοι περιφερειακοί σύμβουλοι του συνδυασμού του. ΓΙΑ ΤΟΝ ΒΛΑΣΗ: Ειδικά για τον Κώστα Βλάση, είπε ότι «έδωσε τον […]

Γιάννης Ανδριανός: Ήρθε η ώρα να κάνουμε το βήμα εκείνο που θα οδηγήσει το Γένος μας σε μια εποχή ομόνοιας και κοινής προκοπής

Ο Βουλευτής Αργολίδας της Νέας Δημοκρατίας κ. Γιάννης Ανδριανός παρευρέθηκε στις επετειακές εκδηλώσεις για την Α’ Εθνοσυνέλευση στην Επίδαυρο. Ο κ. Ανδριανός στην ομιλία του τόνισε μεταξύ άλλων τα εξής: «Τιμούμε σήμερα την επέτειο της πρώτης Εθνοσυνέλευσης της Επιδαύρου, του γεγονότος που έδωσε πολιτική μορφή και υπόσταση στην εξεγερμένη Ελλάδα, διακηρύσσοντας την ανεξαρτησία του Γένους […]