21 °C Argos, GR
29 Μαρτίου 2024

Αρχαιρεσίες στο Σύλλογο Μαιών – Μαιευτών Ναυπλίου

Σύμφωνα με τις διατάξεις του 15/28-12-55 Β. Δ. «Περί Συλλόγου Μαιών», το οποίο είναι σε ισχύ έως σήμερα και της εναρμόνισης διεξαγωγής των αρχαιρεσιών σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία, προκηρύσσουμε τη διεξαγωγή Αρχαιρεσιών για την ανάδειξη νέου Δ.Σ. του ΣΕΜΜ Ναυπλίου, αποτελούμενου από επτά (7) Τακτικά Μέλη, τρία (3) Αναπληρωματικά Μέλη, δύο (2) Μέλη για το Πειθαρχικό Συμβούλιο, καθώς και δύο (2) Μέλη Ελεγκτικής Επιτροπής.

Οι Αρχαιρεσίες θα πραγματοποιηθούν την Κυριακή 03 Μαρτίου 2019 στην αίθουσα του Δώματος της Νοσηλευτικής Μονάδας Ναυπλίου. Η ώρα έναρξης της εκλογικής διαδικασίας ορίζεται η 11η πρωινή, έως της δύσεως του ηλίου.

Τη συγκεκριμένη ημερομηνία θα προηγηθεί (09.00 – 11.00) Γενική Συνέλευση και κοπή Πρωτοχρονιάτικης Πίτας.

Όσοι συνάδελφοι, ενεργά μέλη, επιθυμούν να θέσουν υποψηφιότητα παρακαλούνται να αποστείλουν αίτηση με τα πλήρη στοιχεία τους το αργότερο έως την 25/01/2019 αναγράφοντας εάν επιθυμούν υποψηφιότητα για το Διοικητικό Συμβούλιο, το Πειθαρχικό Συμβούλιο ή την Ελεγκτική Επιτροπή.

Για το ΔΣ

      Η Πρόεδρος                       Η Γραμματέας

Αγγέλαινα Γεωργία                 Βλάχου Μαρία

Περισσότερα Άρθρα

O Γιώργος Μπέζος δικαιώνει τον Παναγιώτη Νίκα για το νοσοκομείο αναφοράς

Ο πρώην διοικητής του Νοσοκομείου της Καλαμάτας Γιώργος Μπέζος, μας θυμίζει και κατ’ ουσίαν δικαιώνει τον Παναγιώτη Νίκα, ότι όταν εκείνος επέμενε το Παναρκαδικό να γίνει νοσοκομείο αναφοράς για τον κορονοϊό είχε απόλυτο δίκιο. Του το είχε αρνηθεί τότε ο Υπουργός υγείας. Χθες όμως ο κ. Κικίλιας, κατά την τοποθέτησή του, έκανε ειδική αναφορά, στην Αρκαδία, […]

Συστάθηκε από τον Υφυπουργό Αθλητισμού «Υγειονομική Επιστημονική Επιτροπή» στη ΓΓΑ

  Στη σύσταση και συγκρότηση «Υγειονομικής Επιστημονικής Επιτροπής» στη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού, σε συνεργασία με τον ΕΟΔΥ και την ΕΟΕ, προχώρησε με απόφασή του ο Υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης. Με συντονιστή της τον γενικό γραμματέα Αθλητισμού, Γιώργο Μαυρωτά, η Υγειονομική Επιστημονική Επιτροπή απαρτίζεται από τους: Παναγιώτη Σκανδαλάκη, Ομότιμο Καθηγητή Χειρουργικής Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου […]