18 °C Argos, GR
29 Μαρτίου 2024

Αυτός είναι ο φοιτητής από την Τρίπολη που πνίγηκε στην Κρήτη- Αύριο η κηδεία του στο Καστρί

Ο 23χρονος Γιώργος Μ. είναι ο φοιτητής που έχασε τη ζωή του στη θαλάσσια περιοχή νότια του Νομού Ηρακλείου. Ο νεαρός -γεννημένος τον Γενάρη του 1997- ήταν φοιτητής του Πανεπιστημίου Κρήτης στο τμήμα επιστήμης υπολογιστών στο Ηράκλειο και ζούσε στην Κρήτη τα τελευταία 4 χρόνια.

Σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε το  creta24.gr, ο 23χρονος λάτρευε τη θάλασσα και η αγάπη του αυτή ήταν η αιτία να χάσει τη ζωή του. Οι δύσκολες καιρικές συνθήκες μετέτρεψαν τη θάλασσα σε υγρό τάφο για τον νεαρό φοιτητή.

Τραγικές φιγούρες οι συγγενείς του που ενημερώθηκαν για το χαμό του δικού τους ανθρώπου λίγες ώρες μετά το συμβάν ενώ βρίσκονται μακριά από την Κρήτη. Το μέγεθος της τραγωδίας γίνεται μεγαλύτερο καθώς ο άτυχος Γιώργος ήταν μοναχοπαίδι του Παναγιώτη και της Κων/νας. .

Η κηδεία του Γιώργου Μ. θα γίνει αύριο Δευτέρα στις 17.00 στον Ι.Ν. Αγίου Νικολάου στο Καστρί Κυνουρίας. 

ΠΗΓΗ: creta24.gr

 

Περισσότερα Άρθρα

Ναύπλιο: Παράκληση για τους μαθητές που δίνουν Πανελλαδικές εξετάσεις

Εσπερινός και παράκληση για τους μαθητές που συμμετέχουν στις Πανελλαδικές εξετάσεις τελέστηκε στον ενοριακό Ιερό ναό των Αγίων Κωνσταντίνου κα Ελένης στο Ναύπλιο από τον εφημέριο του Ναού πρωτοπρεσβύτερο π. Γεώργιο Φρίμη. Στην Ιερά παράκληση παραβρέθηκε και ο Μητροπολίτης Αργολίδας Νεκτάριος ,ο  οποίος μίλησε από καρδιάς στους μαθητές και τους γονείς που παραβρέθηκαν στον παράκληση […]

Η τρομοκρατία χτύπησε και πάλι στην Τουρκία

Σε τρομοκρατική ενέργεια αποδίδεται η έκρηξη που συγκλόνισε το κέντρο της Κωνσταντινούπολης το μεσημέρι της Κυριακής και είχε ως αποτέλεσμα τον θάνατο έξι ατόμων και τον τραυματισμό άλλων 81. Η έκρηξη έγινε έξω από κατάστημα της πολυσύχναστης οδού Ιστικλάλ στο Πέραν. Ο συγκεκριμένος δρόμος, ο οποίος βρίσκεται στην καρδιά της Κωνσταντινούπολης είναι ένας από τους […]