19 °C Argos, GR
29 Μαρτίου 2024

“Αφιέρωμα στους Μάνους που αγαπήσαμε”, το Σάββατο στο Φουγάρο

Στον μουσικό μας κόσμο το όνομα Μάνος, μας συντροφεύει προσφέροντας μας μουσικές και τραγούδια τριών μεγάλων δημιουργών που έχουν φύγει αλλά η προσφορά τους στη μουσική και στον καλλιτεχνικό πολιτισμό της χώρας μας είναι τεράστια και θα παραμείνει για πάντα μέσα απ’ τα τραγούδια τους άσβεστη.

Ο λόγος για τους:

-Μάνο Χατζιδάκι
-Μάνο Λοϊζο
-Μάνο Ελευθερίου

Αυτούς τους τρεις δημιουργούς θα παρουσιάσουν μέσα από τα τραγούδια τους το Σάββατο 12 Ιανουαρίου 2019 & ώρα 22:00 ο Χρήστος Λέκκας και οι φίλοι του στον φιλόξενο χώρο του Φουγάρου στο Ναύπλιο.

Κρατήσεις: 7520.47347 & info@fougaro-cafe.gr

Περισσότερα Άρθρα

Καθαριότητα στις παλαιές εργατικές κατοικίες στο Άργος

«Σκούπα» από τον Τομέα Καθαριότητας του Δήμου Άργους Μυκηνών στις παλαιές εργατικές κατοικίες και στο δρόμο έως τη διασταύρωση του νότιου περιφερειακού! Κάθε μέρα δίπλα σας για έναν δήμο πιο καθαρό!

Το ΚΚΕ Αργολίδας για τους αγρότες

Προκαλεί ο κύριος Ανδριανός βουλευτής Αργολίδας της ΝΔ, πρώην υπουργός, με το όψιμο ενδιαφέρον του για τους παραγωγούς της Αργολίδας. Αν πραγματικά ενδιαφερόταν ο κύριος Ανδριανός αλλά και οι λοιποί βουλευτές του νομού και των κομμάτων που κυβέρνησαν, για τα προβλήματα των βιοπαλαιστών αγροτών, θα στήριζαν τα αιτήματα του οργανωμένου αγροτικού κινήματος. Θα στήριζαν για […]