19 °C Argos, GR
28 Μαρτίου 2024

Αχαΐα: Προβλήματα στους δρόμους λόγω κατολισθήσεων – Σε επαγρύπνηση ο κρατικός μηχανισμός για τον παγετό

Ανοικτοί είναι οι δρόμοι του εθνικού και επαρχιακού οδικού δικτύου στην Αχαΐα, με εξαίρεση τη δημοτική οδό από την Περιστέρα προς το χιονοδρομικό κέντρο των Καλαβρύτων, δήλωσε στο Αθηναϊκό – Μακεδονικό Πρακτορεία Ειδήσεων ο υπεύθυνος πολιτικής προστασίας της περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, Νίκος Γυφτάκης.

Όπως πρόσθεσε, αντιμετωπίστηκαν άμεσα οι κατολισθήσεις που σημειώθηκαν νωρίτερα σε δύο σημεία του δρόμου από Πούντα προς Καλάβρυτα, καθώς και στην περιοχή Δενδρά της επαρχιακής οδού Πατρών – Καλαβρύτων, μέσω Χαλανδρίτσας.

Σύμφωνα με το Νίκο Γυφτάκη, λόγω των χιονοπτώσεων και των χαμηλών θερμοκρασιών, αναμένεται να υπάρξει παγετός, για αυτό και από νωρίς αύριο το πρωί μηχανήματα της περιφέρειας και των δήμων θα προχωρήσουν σε εργασίες αποπαγοποίησης των δρόμων.

Περισσότερα Άρθρα

Αυξήθηκε η τιμή στα διόδια της γέφυρας Ρίου – Αντιρρίου

Από τα μεσάνυχτα της Τρίτης 8 προς Τετάρτη 9 Ιανουαρίου 2019 θα τεθούν σε ισχύ οι νέες τιμές διοδίων στη γέφυρα Ρίου – Αντιρρίου, ενώ την 1η Φεβρουαρίου θα τεθούν σε εφαρμογή οι νέες τιμές που αφορούν ηλεκτρονικά συνδρομητικά προγράμματα. Ειδικά όσον αφορά στην απλή διέλευση των επιβατικών αυτοκινήτων, η τιμή του διοδίου διαμορφώνεται στα […]

Πυρκαγιά σε αγροτική έκταση στη Νέα Κίο

Πυρκαγιά ξέσπασε το απόγευμα στην περιοχή της Νέας Κίου. Η φωτιά εντοπίστηκε σε αγροτική έκταση στην θέση Καρακάξα να καίει ξερά χόρτα και χαμηλή βλάστηση. Στο σημείο έσπευσαν τρία οχήματα της πυροσβεστικής με 6 άνδρες για την άμεση κατάσβεσή της πριν αυτή πάρει διαστάσεις.