15 °C Argos, GR
29 Μαρτίου 2024

Αύριο τελικά το ραντεβού Τσίπρα – Καμμένου

Η απόφαση για το διαζύγιο  Τσίπρα -Καμμένου, μετά από κοινή πορεία σχεδόν τεσσάρων ετών, αναμένεται να ληφθεί τελικά αύριο το πρωί.

Ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, επικοινώνησε σήμερα με τον υπουργό Εθνικής Άμυνας, Πάνο Καμμένο και τον κάλεσε να συναντηθούν αύριο, Κυριακή, στο Μέγαρο Μαξίμου.

Η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί στις 10:30 το πρωί. Νωρίτερα συνεργάτες του Πάνου Καμμένου ανέφεραν πως το ραντεβού είχε κλείσει για Δευτέρα το μεσημέρι.

Οι δυο πολιτικοί αρχηγοί, πάρα τις αντίθετες ιδεολογικές αναφορές, βρήκαν στην εξουσία την ανθεκτική συγκολλητική ουσία και διέγραψαν μια πολυτάραχη κοινή πορεία. Ωστόσο, η πρόσφατη αναταραχή, οι επιπόλαιες αναδιπλώσεις του Πάνου Καμμένου και η τακτική του Αλέξη Τσιπρα να συνομιλεί με βουλευτές των ΑΝΕΛ εν αγνοία του πρόεδρου τους, φαίνεται πως οδηγούν σε οριστικό διαζύγιο τους ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ.

ΠΗΓΗ: ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ

Περισσότερα Άρθρα

Δημήτρης Καμπουράκης: Να το προσέξει ο Αλέξης αυτό

«Κάτι φταίει που έχουμε τόσο υψηλό ποσοστό ανεμβολίαστων και θανάτων. Ο πρωθυπουργός δεν έχει αξιοπιστία, ο λόγος του δεν γίνεται αποδεκτός από την κοινωνία». Τάδε έφη Αλέξης Τσίπρας. Δηλαδή ο εμβολιασμός είναι θέμα πολιτικό, όχι επιστημονικό. Άρα ο μόνος τρόπος να αυξηθούν οι εμβολιασμένοι είναι να αλλάξει η κυβέρνηση. Να τους το πει άλλος πρωθυπουργός. […]

LIVE η ενημέρωση από το υπουργείο Υγείας- Δύο νέοι θάνατοι, έξι νέα κρούσματα κορονοϊού

Έξι νέα επιβεβαιωμένα κρούσματα του κορονοϊού στη χώρα ανακοίνωσε τη Δευτέρα, κατά την ημερήσια ενημέρωση, ο αρμόδιος εκπρόσωπος του υπουργείο Υγείας, καθηγητής Σωτήρης Τσιόδρας. Συνολικά τα κρούσματα από την εμφάνιση της πανδημίας στην Ελλάδα ανέρχονται σε 2.632. Παράλληλα, όπως σημείωσε, δύο ασθενείς κατέληξαν το τελευταίο 24ωρο, ανεβάζοντας στους 146 τον αριθμό των θανάτων στη χώρα.