17 °C Argos, GR
28 Μαρτίου 2024

Αύριο Τρίτη 11 Φεβρουαρίου η σύσκεψη στο Υποδομών για το τρένο Κόρινθος – Ναύπλιο

Αύριο Τρίτη 11 Φεβρουαρίου θα γίνει η σύσκεψη, στο υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών, στην Αθήνα, για την υπόθεση επαναλειτουργίας του τρένου στην γραμμή Κόρινθος – Ναύπλιο, αλλά και ενδεχόμενη σταδιακή επέκταση του σιδηροδρόμου ώς την Τρίπολη, αλλά και τη Μεγαλόπολη.

Στην εν λόγω σύσκεψη, με ώρα έναρξης στις 12 το μεσημέρι, θα μετάσχουν ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας και άλλοι παράγοντες από την Περιφέρεια, όπως επίσης στελέχη του εν λόγω υπουργείου, του ΟΣΕ, της ΤΡΑΙΝΟΣΕ και της ΓΑΙΑ ΟΣΕ.

Σκοπός της σύσκεψης είναι η επίλυση των όποιων προβλημάτων στο πλαίσιο της προσπάθειας για την επαναλειτουργία, κατ’ αρχάς, της σιδηροδρομικής γραμμής Κόρινθος – Ναύπλιο.

Περισσότερα Άρθρα

Έφτασε ο Πέτσας στην Πάτρα – Αποδοκιμασίες εμπόρων έξω από το Δημαρχείο

Με αποδοκιμασίες υποδέχθηκαν τον υφυπουργό Εσωτερικών Στέλιο Πέτσα, Πατρινοί έμποροι έξω από το Δημαρχείο. Ο κ. Πέτσας έφτασε λίγο μετά τις 9 το πρωί της Κυριακής στην Πάτρα, όπου θα έχει συναντήσεις για το θέμα του μη ανοίγματος του λιανεμπορίου. Το κυβερνητικό στέλεχος μετέβη αρχικά στο Δημαρχείο (τον υφυπουργό συνόδευε και ο Αχαιός βουλευτής Ι. […]

Παγκόσμια Ημέρα για την Εξάλειψη της Δουλείας

Η 2α Δεκεμβρίου καθιερώθηκε ως Παγκόσμια Ημέρα για την Εξάλειψη της Δουλείας το 1949 από τη Γενική Συνέλευση του ΟΗΕ. Παρά τους αγώνες αιώνων, η δουλεία δεν έχει εξαλειφθεί εντελώς στον κόσμο μας. Μορφές της δουλείας είναι η καταναγκαστική εργασία, η παιδική εργασία, το εμπόριο λευκής σαρκός και η διακίνηση των λαθρομεταναστών. Πηγή: SanSimera.gr