13 °C Argos, GR
29 Μαρτίου 2024

Αύριο υπογράφει ο Χιμένεθ στην ΑΕΚ

Τα τυπικά απομένουν για την ολοκλήρωση της συμφωνίας ανάμεσα στον Μανόλο Χιμένεθ και τους ανθρώπους της ΑΕΚ. Ο Ισπανός κόουτς έφτασε το βράδυ στην Αθήνα μέσω Φρανκφούρτης και στη συνέχεια πήγε απευθείας στα γραφεία της κιτρινόμαυρης ΠΑΕ.

Εκεί συναντήθηκε με τον διευθύνοντα σύμβολο της ΑΕΚ, Μηνά Λυσάνδρου και ρυθμίστηκαν όλες οι τελικές λεπτομέρειες για τη συμφωνία των δύο πλευρών.

Λίγο μετά τις 23.30 ο Ισπανός κόουτς αναχώρησε από τα γραφεία και το τυπικό μέρος της δεύτερης επιστροφής του στην ΑΕΚ θα ολοκληρωθεί το πρωί της Τετάρτης (06/02). Ο Χιμένεθ θα μεταβεί εκ νέου στα γραφεία της κιτρινόμαυρης ΠΑΕ για να πέσουν οι υπογραφές και στη συνέχεια να ανακοινωθεί.

Ο Μανόλο Χιμένεθ αναμένεται να κάνει ντεμπούτο στο Περιστέρι, κόντρα στον Ατρόμητο (07/02, 19:30) για τον πρώτο προημιτελικό μεταξύ των δύο ομάδων για το Κύπελλο Ελλάδας.

Περισσότερα Άρθρα

Κιβέρι: Πεζοπορούν έως τον Ναό της Αρτεμις

ΑΥΡΙΟ ΚΥΡΙΑΚΗ 14.1.23 Το περπάτημα θα ξεκινήσει από τη παραλία του Κιβερίου, θα διασχίσουμε το χωριό, και θα ανηφορήσουμε πάνω από την εκκλησία του Αγίου Ιωάννου. Στις παρυφές του Κιβερίου, θα πάρουμε το μονοπάτι και παλιό καλντερίμι που επικοινωνούσε στα παλιά χρόνια με τη Ζάβιτσα και το Άστρος από τα βουνά! Εμείς όμως θα βγούμε […]

ΕΠΣΑ: Αποτελέσματα των σημερινών αγώνων στην Α1 Κατηγορία Αργολίδας

  Α1 Κατηγορία   13η αγωνιστική 8. ΑΣΚΛΗΠΙΟΣ – ΚΟΡΩΝΙΣ ΚΟΙΛΑΔΑΣ ΕΠΙΔΑΥΡΟΥ Τετάρτη 20/12/23 15:00 Δρούζας Χ., Αργυρόπουλος Α., Βασιλόπουλος Μ. 1-5 9. ΑΣΤΕΡΑΣ ΔΡΕΠΑΝΙΑΚΟΣ – ΤΡΟΙΖΗΝΙΑΚΟΣ ΔΡΕΠΑΝΟΥ Τετάρτη 20/12/23 15:00 Κόλλιας Γ., Μπατάκος Κ., Κουτσούκος Γ. (Παρατηρητής Διαιτησίας: Τσιτουρίδης Παύλος) 2-2 10. ΠΑΝΑΣΙΝΑΪΚΟΣ – ΠΑΝΝΑΥΠΛΙΑΚΟΣ ΗΡΑΚΛΗΣ ΤΟΛΟΥ Τετάρτη 20/12/23 15:00 Παπαγεωργόπουλος Ι., Αργύρης Ι., Ρούσσης Σ. […]