18 °C Argos, GR
28 Μαρτίου 2024

Βέβηλοι δήθεν νεοδημοκράτες έβαλαν τη φωτογραφία του Εθνάρχη Κωνσταντίνου Καραμανλή μαζί με τον βαθύ πασόκο Τάσσο Χειβιδόπουλο.

Βέβηλοι δήθεν νεοδημοκράτες έβαλαν τη φωτογραφία του Εθνάρχη Κωνσταντίνου Καραμανλή μαζί με τον βαθύ πασόκο Τάσσο Χειβιδόπουλο. Έβαλαν τον συνεργάτη του Άκη Τσοχατζόπουλου, τον συνεργάτη των μεγάλων διαπλεκόμενων που κατέστρεψαν την πατρίδα μας, δίπλα στον άνθρωπο σύμβολο της μεγάλης κεντροδεξιάς παράταξης. Μόνο θλίψη και οργή προκαλούν στους νεοδημοκράτες με την πράξη τους αυτή την οποία καταδικάζουμε οξύτατα.
Στην συνείδηση των νεοδημοκρατών όλοι αυτοί έχουν καταδικαστεί. Τι σόι νεοδημοκράτες είναι αυτοί οι οποίοι βγήκαν αμέσως μετά το ξέσπασμα του σκανδάλου ΜΚΟ- Χειβιδόπουλου να μας πουλήσουν δήθεν νεοδημοκρατισμό προσπαθώντας να μαζέψουν τα ασυμμάζευτα; Προφανώς για να καλύψουν τις προσωπικές ανεπάρκειες τους, προκειμένου να περιορίσουν την οδυνηρή ήττα της προσωπικής τους επιλογής που έρχεται, μετέρχονται κάθε μέσο, ακόμη και αυτόν, τον ιδρυτή της Νέας Δημοκρατίας, τον εθνάρχη Κωνσταντίνο Καραμανλή.
Πρόσφεραν όμως και μια ανεκτίμητη υπηρεσία αυτοπαρουσίασης του αληθινού τους προσώπου στον κόσμο, αλλά και τους λόγους που δίκαια βρίσκονται απέναντί μας.
Χαιρόμαστε πολύ λοιπόν που είμαστε ξεκάθαρα απέναντι από :

1. Τάχα ανεξάρτητους που τους προτείνουν αποκλειστικά και τους σέρνουν ανίκανα για αυτόνομες καθόδους κόμματα και τελικά καταντάνε εκτός από δούρειοι ίπποι, υποχείρια του καθενός που στο βωμό προσωπικών φιλοδοξιών στρέφεται ακόμα και κόντρα στο κόμμα που τον ανέδειξε.
2. Τάχα εραστές και μάλιστα όψιμους της πόλης, την οποία από πρόσφατες και μακροχρόνιες θέσεις ευθύνης, ΟΥΔΕΠΟΤΕ βοήθησαν για το παραμικρό,
3. Παλιούς και ξεχασμένους παράγοντες εποχών που πέρασαν ανεπιστρεπτί, που ενώ δεν πρόσφεραν ποτέ και τίποτε σ΄αυτόν τον τόπο και μετά από δεκαετίες αραλίκι στα καφενεία, αποφάσισαν να επιστρέψουν.
4. Δήθεν αντικειμενικούς κριτές, που αλλάζουν σε κάθε εκλογική περίοδο παράταξη, ελπίζοντας ότι κάπου θα τους κάτσει έστω και κατά τύχη.
5. Κάποιους που φοβούμενοι το μετεκλογικό πολιτικό διασυρμό, προσπαθούν να μας τονίσουν την κομματική τους προέλευση, ενώ στρατεύονται σε εντελώς αντίθετους χώρους οι οποίοι έχουν το επίσημο Χρίσμα του ΚΙΝΑΛ και της Φώφης Γεννηματά και καταντάνε έτσι κάτι παραπάνω από γραφικοί.
6. Μερικούς που νομίζουν ότι με τα βεγγαλικά της τελευταίας στιγμής λόγω του κεραυνοβόλου και ευκαιριακού έρωτά τους με την πόλη μας, θα γίνουμε υπόλογοι απέναντί τους επειδή δεν τους ευχαριστήσαμε.
7. Εσείς οι 13 «νεοδημοκράτες» που ξαφνικά εμφανιστήκατε ως υπέρμαχοι της Νέας Δημοκρατίας θα κάνετε ανάλογη δήλωση στήριξης του Παναγιώτη Νίκα ή δεν σας επιτρέπουν οι διαγραμμένοι από το κόμμα (βλ. Σιδέρης) πολιτικοί σας εντολείς οι οποίοι κόντρα στην επιλογή του Κυριάκου Μητσοτάκη στέκουν δίπλα στον Πέτρο Τατούλη;

Διολίτσης Σπύρος
Δελής Νικόλαος
Κεχαγιάς Ιωάννης
Καραντζούλης Αναστάσιος
Λυγγίτσος Αλέξανδρος
Μπουλμέτης Βασίλειος
Τζώτζου Στέλλα

Περισσότερα Άρθρα

2 Απριλίου 1986: Τρόμος πάνω από το Άργος

Τρόμος πάνω από το Άργος – Έκρηξη βόμβας σε επιβατικό αεροσκάφος Έκρηξη βόμβας σε επιβατικό αεροσκάφος της TWA, που εκτελούσε την πτήση Ρώμη – Αθήνα και πετούσε πάνω από το Άργος, προκαλεί τον θάνατο 4 επιβατών και τον τραυματισμό 7. Το περιστατικό συνέβη στις 2 Απριλίου 1986 και καταχωρήθηκε ως τρομοκρατικό χτύπημα μιας παλαιστινιακής οργάνωσης. […]

Κορονοϊός: Δειγματοληπτικοί έλεγχοι στην Πουλακίδα

Ο Δήμος Ναυπλιέων ενημερώνει πως αύριο, ημέρα Παρασκευή (4/2/2021) από τις 9.00 έως και τις 11.00 , στην πλατεία της Τοπικής Κοινότητας Πουλακίδας, θα βρίσκεται η Κινητή Ομάδα Υγείας του ΕΟΔΥ στην Αργολίδα, για να πραγματοποιήσει δειγματοληπτικούς προληπτικούς ελέγχους για τον ιό Covid – 19 στους κατοίκους. Μένουμε Ασφαλείς, τηρούμε όλα τα μέτρα που έχουν […]