19 °C Argos, GR
28 Μαρτίου 2024

«Βγάλε τον Υπουργό απ’ την πρίζα», αύριο στο Άργος

Αύριο Παρασκευή 29 Μαρτίου και ώρα 21:00 στην Αίθουσα Τέχνης & Πολιτισμού Μέγας Αλέξανδρος, θα γίνει η πρεμιέρα της παράστασης «Βγάλε τον Υπουργό απ’ την πρίζα», που παρουσιάζει το Δημοτικό Θέατρο, σε σκηνοθεσία της Άννας Μόσχα-Καμπόσου. Το έργο είναι μια νέα παραγωγή της ΚΕΔΑΜ.

Το θεατρικό έργο που έγραψε ο Eric Idle είναι μία από τις καλύτερες αγγλικές κωμωδίες. Όλη η διακυβέρνηση του κράτους στηρίζεται πάνω σε μια πρίζα… και όλα εξαρτώνται από αυτήν!

Το έργο είναι κατάλληλο για 15 ετών και άνω.

Ημερομηνίες παραστάσεων: 29,30,31 Μαρτίου & 11,12,13 Απριλίου 2019.

Ώρα έναρξης 21:00

Χώρος: Αίθουσα Τέχνης και Πολιτισμού Μέγας Αλέξανδρος.

Τιμή εισιτηρίου: 5 ευρώ

ΥΠΟΘΕΣΗ ΕΡΓΟΥ: Το έργο εκτυλίσσεται στην Αγγλία, άνοιξη του 2001. Η οικία του Υπουργού Αμύνης και Αντιπροέδρου της κυβέρνησης, Άλεξ Τσάρλς, έχει μετατραπεί σε έναν χώρο διαπραγμάτευσης, διαπλοκής και συναλλαγών. Τα πολιτικά, οικογενειακά και οικονομικά συμφέροντα, όσο και οι άνθρωποι που εμπλέκονται σε αυτά, εξαρτώνται από μια πρίζα. Τα μεγαλεπήβολα σχέδια των πρωταγωνιστών περιπλέκονται συνεχώς, από απροσδόκητες καταστάσεις, χαρίζοντας μας ξεκαρδιστικές στιγμές !!!!

Έργο σε τρεις πράξεις.
* Σκηνοθεσία, Προσαρμογή ρόλων & κειμένου, ενδυματολογία & σκηνογραφία, Άννα-Μόσχα Καμπόσου
* Πρωτότυπη μουσική σύνθεση, Αλέξανδρος Μούζας
* Κατασκευή σκηνικού, Γρηγόρης Κόκκινος
* Κοστούμια, Ευδοξία Θεοδοσίου

Παίζουν οχτώ ηθοποιοί:
• σύζυγος του υπουργού, Ελισάβετ Δήμα
• υπουργός πρόνοιας, Άρης Πανανός
• Ινδός μπάτλερ, Γιάννης Σκούρας
• κόρη υπουργού, Έλενα Οικονόμου
• ερωμένη του υπουργού, Δήμητρα Λειβαδίτη
• αρχηγός αξιωματικής αντιπολίτευσης, Γιάννης Μαρούλης
• βουλευτής συντηρητικού κόμματος, Γιώργος Μίλλης
• υπεύθυνη τεχνικών αιρκοντίσιον, Κρίστη Μίλλη

 

Περισσότερα Άρθρα

Κορονοϊός: Στους 1.738 οι νεκροί σε 24 ώρες στις ΗΠΑ

Οι ΗΠΑ κατέγραψαν χθες Τετάρτη 1.738 νέους θανάτους εξαιτίας της πανδημίας του κορονοϊού μέσα σε 24 ώρες, απολογισμό αρκετά μειωμένο συγκριτικά με αυτόν της προηγουμένης, καταγράφουν δεδομένα που συγκεντρώνει το πανεπιστήμιο Τζονς Χόπκινς. Αυτός ο ημερήσιος απολογισμός αυξάνει σε 46.583 τον συνολικό αριθμό των θανάτων εξαιτίας της ασθένειας COVID-19 αφότου καταγράφηκαν τα πρώτα κρούσματα στις […]

Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος: Την αναδάσωση των καμένων περιοχών αναλαμβάνει η Αρχιεπισκοπή

Το Συντονιστικό Κέντρο της Πυροσβεστικής, επισκέφθηκε, ο Μακαριώτατος Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερώνυμος Β’ συνοδευόμενος από τον Γενικό Διευθυντή του Φιλανθρωπικού Οργανισμού «ΑΠΟΣΤΟΛΗ» της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών Κωνσταντίνο Δήμτσα και συμμετείχε σε σύσκεψη με τον Υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων κ. Νικόλαο Χαρδαλιά ,τον Διευθυντή του Γραφείου του Πρωθυπουργού κ. Γρηγόριο Δημητριάδη […]