17 °C Argos, GR
29 Μαρτίου 2024

Βόλος: Έκλεψε 10.000 ευρώ το μετάνιωσε και τα επέστρεψε

Δικογραφία για το αδίκημα της κλοπής σχηματίστηκε σε βάρος 42χρονης από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βόλου. Η γυναίκα πήγε την Πέμπτη, σε φιλικό σπίτι ιδιοκτησίας 60χρονου Έλληνα και εκμεταλλευόμενη την ολιγόλεπτη απουσία των ιδιοκτητών, έκλεψε από αποθηκευτικό χώρο του σπιτιού, χρηματικό ποσό που ξεπερνά τις 10.000 €.

Σύμφωνα με το magnesianews.gr κλοπή έγινε αντιληπτή από τον παθόντα το βράδυ της Παρασκευής και δηλώθηκε προφορικά στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βόλου.

Η 42χρονη  Αλβανίδα προσήχθη στην Αστυνομία όπου αρνήθηκε την πράξη της και σήμερα το πρωί ο 60χρονος δήλωσε ενόρκως, ότι λίγο πριν πάει στην Αστυνομία, η 42χρονη πήγε στο σπίτι του και του παρέδωσε όλο το χρηματικό ποσό.

Προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βόλου.

 

ΠΗΓΗ: Magnesianews.gr

Περισσότερα Άρθρα

Εξιχνίαση δύο περιπτώσεων κλοπής και μία σύλληψη στη Μεσσηνία

  ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ   Εξιχνίαση δύο (2) περιπτώσεων κλοπής Εξιχνιάστηκαν, ύστερα από αστυνομική έρευνα του Αστυνομικού Τμήματος Μεσσήνης, δύο (2) περιπτώσεις κλοπών σε αγροτεμάχιο και αποθήκη οικίας, που είχαν γίνει την 14/15.11.2020 και κατά το χρονικό διάστημα από 24.12.2020 έως 1.1.2021, αντίστοιχα, σε τοπικές κοινότητες του Δήμου Πύλου- Νέστορος Μεσσηνίας. Για τις υποθέσεις αυτές […]

ΑΑΔΕ: Οι ΚΑΔ που υπάγονται στην παράταση καταβολής βεβαιωμένων οφειλών και ΦΠΑ

Διευκρινίσεις δίνει η Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων με αφορμή ερωτήματα λογιστών – φοροτεχνικών, ελευθέρων επαγγελματιών και επιχειρήσεων σχετικά με τους Κωδικούς Αριθμούς Δραστηριότητας (ΚΑΔ), που υπάγονται στην παράταση καταβολής βεβαιωμένων οφειλών και ΦΠΑ. Η ΑΑΔΕ με σχετική ανακοίνωσή της διευκρινίζει ότι πρόκειται για τους ΚΑΔ, οι οποίοι ήταν κύριοι και ενεργοί στις 20 Μαρτίου 2020 […]