18 °C Argos, GR
28 Μαρτίου 2024

“Βόμβα” από τον Παναργειακό: απέκτησε τον Κώστα Μενδρινό (video)

Παίκτη Super League απέκτησε ο Παναργειακός που πραγματοποίησε μία από τις μεγαλύτερες μεταγραφές της ιστορίας της.

Στην μηχανή του έχει από σήμερα τον Κώστα Μενδρινό, έναν παίκτη που ξεκίνησε από τον Ολυμπιακό και έχει πολλές εμπειρίες σε διάφορες ομάδες. Στα 33 του χρόνια (γεν. 28/5/1985) αναμένεται να δώσει το κάτι παραπάνω στους “λύκους” που έχουν επιδοθεί σε μεταγραφικό μπαράζ.

Ο Κώστας Μενδρινός έχει λοιπόν ένα πλούσιο βιογραφικό: ξεκίνησε την επαγγελματική του καριέρα στον Ολυμπιακό Πειραιώς το 2002,όπου αγωνίστηκε για έξι χρόνια, με κάποια διαστήματα δανεισμών  και από εκεί και πέρα αγωνίστηκε με τις ομάδες των Ιωαννίνων,Πανιωνίου,Άρη Θεσσαλονίκης,Ιωνικού και Απόλλων Αθηνών στην Super Leauge και με τις ομάδες του Ατρομήτου,Παναχαικής και Ηρακλή στη Football League.

Σύνολο έχει 319 συμμετοχές σε Super LeagueFootball League και κύπελλο Ελλάδας και 11 συμμετοχές σε Champions Leauge και Εuropa League.Επίσης έχει και 10 συμμετοχές με την Εθνική Ελπίδων.

Περισσότερα Άρθρα

Πιστοποίηση ζωνών στο Choy Lee Fut Kung-fu

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκαν οι χειμερινές εξετάσεις των σχολών Choy Lee Fut Άργους και Ναυπλίου, το Σάββατο το απόγευμα 12 Ιανουαρίου, στην κατάμεστη αίθουσα από κόσμο, του Φουγάρου στο Ναύπλιο. Οι μαθητές, ανάλογα με το επίπεδο, εξετάστηκαν σε τεχνικές γροθιών λακτισμάτων, ασκήσεις δεξιοτήτων, ενδυνάμωσης και φυσικά σε γραπτές και θεωρητικές εξετάσεις. Οι γονείς και φίλοι των […]

Οι πρώτες κοινές φωτογραφίες της Μαρίας Σάκκαρη με τον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη

Για πρώτη φορά μαζί εμφανίστηκαν σε κοινές φωτογραφίες στα social media ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης, γιος του πρωθυπουργού, και η τενίστρια Μαρία Σάκκαρη που έφτασε στους ημιτελικούς του Roland Garos, για να χάσει σε έναν συγκλονιστικό αγώνα με την Τσέχα Μπαρμπόρα Κρεϊτσίκοβα. Μετά από πλήθος δημοσιευμάτων στον ελληνικό Τύπο που ανέφεραν πως ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης και η Μαρία […]