17 °C Argos, GR
29 Μαρτίου 2024

Γέμισε το καλάθι της Αλληλεγγύης στο 3ο Δημοτικό Σχολείο Άργους

Κάθε χρόνο τις άγιες μέρες των εορτών των Χριστουγέννων και του νέου χρόνου η Ομάδα Αλληλεγγύης του συλλόγου γονέων και κηδεμόνων του 3ου δημοτικού σχολείου Άργους στηρίζει οικογένειες του σχολείου που βρίσκονται σε ανάγκη.

Φέτος, για μια ακόμη φορά η ανταπόκριση υπήρξε συγκινητική. Το καλάθι στην είσοδο του σχολείου αντίκρισε πλήθος παιδικά χέρια να υψώνονται κάθε μέρα για να το γεμίσουν με τα δώρα της αγάπης τους για τον συνάνθρωπο.

Οι προσφορές των συνανθρώπων μας απέδειξαν ότι η προσπάθεια που γίνεται τόσα χρόνια για την ευαισθητοποίηση των παιδιών και των οικογενειών του σχολείου έχει αποτέλεσμα.

Ευχόμαστε σε όλους να περάσουν χαρούμενες γιορτές και να υποδεχτούμε το νέο χρόνο με υγεία και ευτυχία και με τις καρδιές μας γεμάτες αγάπη για τον συνάνθρωπό μας.

Ευχαριστούμε θερμά

Τους μαθητές, τους εκπαιδευτικούς, τους γονείς του σχολείου και τους χορηγούς.

 

Περισσότερα Άρθρα

Ηλεία: Βρέθηκε νεκρός άντρας – Toν κατασπάραξαν τα σκυλιά!

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του patrisnews.com ο θάνατος του άτυχου φύλακα προήλθε από παθολογικά αίτια ενώ κατασπαράχθηκε από σκυλιά!’ Πιθανότερη αιτία δείχνει να είναι αιμορραγικό σοκ από την επίθεση. Τον νεκρό που ήταν αιμόφυρτος και με πολλαπλά τραύματα σε χέρια και πόδια βρήκε ο δεύτερος φύλακας που βρισκόταν στο χώρο του συσκευαστηρίου. Στην περιοχή έσπευσαν αστυνομικές δυνάμεις […]

Με το Σωματείο Καθαριστριών Αργολίδας συναντήθηκε ο Τάσος Χρόνης

Συνάντηση πραγματοποιήθηκε σήμερα στο χώρο του Πνευματικού Κέντρου Λυγουριού στην οποία συμμετείχαν, ο Δήμαρχος Επιδαύρου Τάσος Χρόνης, ο πρόεδρος των σχολικών επιτροπών Φώτης Οψιμούλης, η πρόεδρος του Σωματείου Καθαριστριών Αργολίδας Βαλεντίνα Σαδίκου με τα μέλη του Δ.Σ. καθώς και το προσωπικό καθαριότητας της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου. Η συζήτηση  όπως είναι φυσικό αφορούσε […]