19 °C Argos, GR
28 Μαρτίου 2024

Γελοία τα δημοσιεύματα περί επιστροφής Σιδέρη, έξαλλος ο Μητσοτάκης

Με κατευθυνόμενα δημοσιεύματα προσπαθεί ο Βασίλης Σιδέρης να ρίξει το όνομα του στο τραπέζι για το εθνικό ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας.

Αυτό εκτός του ότι εκνεύρισε πολλά στελέχη της ΝΔ στην Αργολίδα που έχουν έτοιμες τις παραιτήσεις τους σε ενδεχόμενη επιστροφή Σιδέρη, έκανε έξαλλο τον αρχηγό του κόμματος Κυριάκο Μητσοτάκη όταν τον ενημέρωσαν για τα δημοσιεύματα.

Είναι κατανοητό το γεγονός ότι είναι δύσκολο να “χωνέψει” ο Βασίλης Σιδέρης ότι πλέον έχει απομονωθεί πολιτικά όμως αυτό τους είδους τα κατευθυνόμενα δημοσιεύματα τον απομονώνουν ακόμα περισσότερο.

Καληνύχτα Βασίλη Σιδέρη.

Περισσότερα Άρθρα

Η Βουλή στηρίζει τα παιδιά των πεσόντων σε ώρα καθήκοντος στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας

Με απόφαση του Προέδρου της Βουλής, κ. Κωνσταντίνου Τασούλα, η Βουλή των Ελλήνων διέθεσε το ποσό των 728.000 ευρώ για τη στήριξη τέκνων στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας, οι οποίοι έχασαν τη ζωή τους κατά την εκτέλεση του καθήκοντος προς την Πατρίδα και την Πολιτεία. Η Βουλή των Ελλήνων στέκεται, κάθε χρόνο […]

Ευχές Αλέξη Τσίπρα στον Οικουμενικό Πατριάρχη

Τηλεφωνική επικοινωνία με τον Οικουμενικό Πατριάρχη Βαρθολομαίο, ο οποίος νοσεί από κορονοϊό, είχε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία, Αλέξης Τσίπρας, προκειμένου να του ευχηθεί περαστικά και ταχεία ανάρρωση.