19 °C Argos, GR
29 Μαρτίου 2024

Γιάννης Ανδριανός: Χάρη στη συνεργασία της κυβέρνησης και της περιφέρειας εξασφαλίστηκε εγκαίρως η μεταφορά των μαθητών

Ο βουλευτής Αργολίδας Γιάννης Ανδριανός με αφορμή την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς, δήλωσε:

Εύχομαι ολόψυχα καλή, δημιουργική και ευχάριστη σχολική χρονιά στα παιδιά, τις οικογένειές τους και τους εκπαιδευτικούς. Καλή δύναμη σ’ αυτό το νέο ταξίδι γνώσης που ξεκινά σήμερα. Όλοι μας γνωρίζουμε και αναγνωρίζουμε τη σημαντική δουλειά που γίνεται στα σχολεία μας χάρη στην ευσυνειδησία δασκάλων και καθηγητών και την ενεργή συμμετοχή ολόκληρης της εκπαιδευτικής κοινότητας, πολλές φορές μέσα σε αντίξοες συνθήκες, με προβλήματα και ελλείψεις.

Είναι γι’ αυτό σημαντικό το ότι εδώ στην Αργολίδα, φέτος η σχολική χρονιά ξεκινά με ένα πρόβλημα λιγότερο, καθώς χάρη στη συνεργασία της κυβέρνησης και της περιφέρειας εξασφαλίστηκε εγκαίρως η μεταφορά των μαθητών. Είναι μια θετική εξέλιξη που υπογραμμίζει το χρέος όλων μας να διασφαλίζουμε στην πράξη τις υλικές, τις θεσμικές και τις ηθικές προϋποθέσεις για την απρόσκοπτη και δημιουργική λειτουργία των σχολείων μας, τις προϋποθέσεις ώστε οι εκπαιδευτικοί μας να μπορούν να αφιερωθούν απερίσπαστοι στο πολύτιμο έργο τους.

Για μια ακόμη φορά, καλή σχολική χρονιά σε όλες και όλους!

Περισσότερα Άρθρα

Ο Μητσοτάκης επέστρεψε στην Αθήνα για τις φωτιές

    Οι μεγάλες πυρκαγιές σε Εύβοια, Θήβα, Θάσο ανάγκασαν τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη να επιστρέψει στην Αθήνα. Την στιγμή που γράφονται οι γραμμές αυτές ο κ. Μητσοτάκης βρίσκεται στο Μέγαρο Μαξίμου. Στις 18:30 το απόγευμα της Τρίτης ο πρωθυπουργός θα επισκεφθεί το Ενιαίο Συντονιστικό Κέντρο Επιχειρήσεων του Πυροσβεστικού Σώματος στο Χαλάνδρι.

Υψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς και αύριο στην Αργολίδα (pic)

Σύμφωνα με τον Χάρτη Πρόβλεψης Κινδύνου Πυρκαγιάς της Γ.Γ. Πολιτικής Προστασίας  για  την Κυριακή 13 Σεπτεμβρίου 2020, προβλέπεται υψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς (κατηγορία κινδύνου 3) για τις περιοχές:   -Αττική, -Περιοχές Στ. Ελλάδας -Πελοποννήσου(Αργολίδα, Κορινθία, Αχαία. Ηλεία), -Χαλκιδική, -Αν. Μακεδονία & Θράκη -Νησιά Βορείου Αιγαίου