20 °C Argos, GR
28 Μαρτίου 2024

Γιάννης Μαντζούνης: Ευχαριστήριο και σκληρό μήνυμα με έναν αποδέκτη

 

Η ανακοίνωση του περιφερειακού συμβούλου με την παράταξη “Πρωτοβουλία για την Πελοπόννησο” του Παναγιώτη Νίκα, Γιάννη Μαντζούνη:

Φίλες και φίλοι,

Αισθάνομαι έντονα την υποχρέωση να σας ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου τόσο για την εμπιστοσύνη που δείξατε προς το πρόσωπό μου όσο και προς αυτά των συνυποψηφίων μου στο εκλεκτό ψηφοδέλτιο της παράταξης του Παναγιώτη Νίκα.

Στη ζωή, στην πολιτική και γενικά σε όλες τις δραστηριότητες που επηρεάζουν και ρυθμίζουν τις τύχες μας χρειάζονται ιδέες, καθαρά χέρια, ήθος, όραμα, αξιολόγηση, προγραμματισμός, θέληση, γνώση και ικανότητες για την υλοποίησή τους. Ειδικά όταν πρόκειται για τις λύσεις των προβλημάτων της αδικημένης και εγκαταλελειμμένης Περιφέρειας Πελοποννήσου χρειάζεται να ηγείται ένας άνθρωπος  σαν το Παναγιώτη Νίκα που στη μακρά αυτοδιοικητική του σταδιοδρομία έχει αποδείξει ότι είναι άνθρωπος που τον χαρακτηρίζουν οι παραπάνω αρετές.  Χωρίς ανεφάρμοστες υποσχέσεις, χωρίς απειλές και τραμπουκισμούς αλλά με σεβασμό στη διαφορετική άποψη, με ειλικρινή συνεργασία και πολλή όρεξη για δουλειά σάς καλώ να ενώσουμε τις δυνάμεις μας και την Κυριακή να πούμε ένα μεγάλο ΝΑΙ στον Παναγιώτη Νίκα.

Με τιμή,

Ιωάννης Μαντζούνης

Υγ:       Εσύ που θεωρείς τους πολίτες πρόβατα και ανθρώπους β’ κατηγορίας

Εσύ που δε σέβεσαι ούτε τον αγώνα των συνυποψηφίων σου και παίζεις παιχνίδια στις πλάτες τους

Εσύ που είσαι πρόεδρος των απειλών και του bulling

Εσύ που προσβάλεις  την αρχαιότερη πόλη της Ευρώπης το Άργος

Εσύ που δεν κατάλαβες ότι η μπάλα είναι σφαιρική και κάνει κύκλους

Θα νιώσεις τι σημαίνει δημοκρατία και ελεύθερος λόγος την Κυριακή το βράδυ.

Περισσότερα Άρθρα

Λαϊκή Συσπείρωση: Να στείλουν τα λαϊκά στρώματα το λογαριασμό για τα σκουπίδια στους πρώην και στους νυν

Περίσσεψαν αυτές τις μέρες τα μεγάλα λόγια για το έργο της παράδοσης της διαχείρισης των απορριμμάτων στη Πελοπόννησο στο μεγάλο κεφάλαιο. Μιλάνε για «ανάπτυξη» για λύση ενός χρόνιου προβλήματος, για καθαρές πόλεις και χωριά, για προστασία του περιβάλλοντος και ας είναι προ των πυλών η καύση των απορριμμάτων για παραγωγή ενέργειας. Τα στελέχη της Ν.Δ […]

Μηταράκης στο CNN Greece: Ψηφιακά οι συντάξεις μέχρι το 2021

Οι 400.000 συντάξεις που βρίσκονται σε εκκρεμότητα αναγκάζουν το υπουργείο Εργασίας  να «τρέξει» γρηγορότερα τα βήματα για να αντιμετωπίσει τον «συνταξιοδοτικό Αρμαγεδδώνα», που απειλεί συνολικά το ασφαλιστικό σύστημα. Σε περίπτωση που το νέο σχέδιο δεν τεθεί τώρα σε εφαρμογή, τότε είναι πολύ πιθανό να δημιουργηθούν νέα, ιδιαίτερα δυσάρεστα ζητήματα για τους ασφαλισμένους. Από την πρώτη […]