15 °C Argos, GR
29 Μαρτίου 2024

Γιάννης Πιτσάκης : Σανίδα σωτηρίας ψάχνει μάταια ο Χειβιδόπουλος

Σανίδα σωτηρίας ψάχνει ο Χειβιδόπουλος και κάθε τόσο κάνει επίδειξη πολιτικής αναλγησίας. Βρήκε λόγο να βγει στην δημοσιότητα. Αφού εννέα χρόνια ζέστανε την θέση του Αντιπεριφερειάρχη εισπράττοντας τα χρόνια της κρίσης ένα σίγουρο μισθό και άριστες δημόσιες σχέσεις τώρα σηκώνει και την σημαία της πολιτικής διαφάνειας. Παιδί του κομματικού σωλήνα με ένα βιογραφικό που το πιο ενδιαφέρον του σημείο αποτελεί η πρόσληψή του στο Δήμο Άργους βλέπει ότι ο πολιτικός σκανδαλοθηρισμός μπορεί να αποτελέσει προσωρινό ανάχωμα στη συντριβή του. Δεν θέλει να μιλήσει πολιτικά ο Τάσσος Χειβιδόπουλος. Δεν μπορεί να προσαρμοσθεί στην πραγματικότητα που περιέχει προβλήματα και απαιτεί διαρκή αγώνα. Είχε καλομάθει τα χρόνια της κρίσης να κάθεται στην αναπαυτική του πολυθρόνα εισπράττοντας τον παχυλό μισθό του και να απολαμβάνει την θέα που προσφέρει το Μπούρτζι υποδεχόμενος Κινέζους και ανταλλάσοντας δώρα.

Άλλωστε είναι γνωστό ότι η πολιτική του ευφυΐα αναλώθηκε όταν έψαχνε άλλες σανίδες σωτηρίας Τότε που εγκατέλειπε τον Τσοχατζόπουλο για να προσκολληθεί στον Βενιζέλο που αργότερα του χάρισε την θέση του Αντιπεριφερειάρχη.

Του Αντιπεριφερειάρχη που εγκαταλείπει την θέση του με μηδενικό έργο και πιστεύει ότι βρήκε σανίδα σωτηρίας στο πρόβλημα μίας μητέρας που βιώνει το δικό της προσωπικό δράμα . Η ειρωνεία είναι ότι στον δρόμο του σκανδαλολόγου είναι μόνος. Κανένας δεν τον ακολούθησε. Κανένας δεν επένδυσε στην δυστυχία και κυρίως κανένας δεν βιάστηκε τόσο όσο ο Χειβιδόπουλος που αυτή την φορά ξεπέρασε τον εαυτό του αφού δεν μπόρεσε να κρύψει την αγωνία του για το πολιτικό του μέλλον.

Το πάθος του για εξουσία χωρίς κόπο τον οδηγεί σε μία επένδυση που θα αποδειχθεί ότι είναι η τελευταία του. Είναι παρελθόν και το ξέρει. Τουλάχιστον ας σεβασθεί την δικαιοσύνη. Κάτι είναι και αυτό αφού από κάπου θα πρέπει να αρχίσει.

Τώρα που ο καλός Ευάγγελος δεν μπορεί να του δώσει άλλη θέση ας μάθει να σέβεται τουλάχιστον.

Περισσότερα Άρθρα

1η Συνάντηση των Προέδρων των Κοινοβουλίων Ελλάδας, Κύπρου και Αιγύπτου

Κατά την έναρξη των εργασιών της Πρώτης Συνάντησης των Προέδρων των Κοινοβουλίων Ελλάδας, Κύπρου και Αιγύπτου, που πραγματοποιήθηκε, σήμερα Δευτέρα 11 Φεβρουαρίου, στη Λευκωσία, ο Πρόεδρος της Βουλής των Ελλήνων κ. Νικόλαος Βούτσης, εξέφρασε την ικανοποίησή του για την υιοθέτηση της Συμφωνίας των Πρεσπών. «Είμαι ευτυχής διότι το ελληνικό κοινοβούλιο μόλις πριν από λίγες μέρες […]

Τα ζώδια σήμερα Παρασκευή 21 Μαΐου

Τα ζώδια σήμερα  Τι προβλέπουν τα ζώδια για σας σήμερα, Παρασκευή 21 Μαΐου  ΚΡΙΟΣ 21/03 – 20/04 Μετά την Εκλειψη θα μπορέσετε να βάλετε την ερωτική σας ζωή σε μια τάξη, όπου και αυτό πια θα έχει μόνιμο χαρακτήρα. Εσείς που έχετε κάνει φρέσκες γνωριμίες θα ενθουσιαστείτε με κάτι! ΤΑΥΡΟΣ 21/04 – 20/05 Εσείς που […]