18 °C Argos, GR
29 Μαρτίου 2024

Γιώργος Καχριμάνης: Θα εργαστώ με μοναδικό γνώμονα το δημόσιο συμφέρον

Μια νέα πρόκληση βρίσκεται μπροστά μου με την ανάληψη των καθηκόντων του προέδρου της Δ.Ε.Υ.Α. Ναυπλίου.

Πρώτα και κύρια θέλω να ευχαριστήσω τον Δήμαρχο Δημήτρη Κωστούρο που μετά από την εμπιστοσύνη που μου έδειξε τα προηγούμενα 5 χρόνια τοποθετώντας με αντιδήμαρχο οικονομικών του Δήμου Ναυπλιέων , ανανέωσε αυτή του την εμπιστοσύνη με τον ορισμό μου ως πρόεδρο της Δ.Ε.Υ.Α.Ν.

Η τοποθέτησή μου στον οργανισμό με γεμίζει με ευθύνη την οποία με μεγάλη χαρά αποδέχτηκα. Το νερό είναι υπόθεση όλων μας και η Δ.Ε.Υ.Α.Ν. είναι η “επιχείρηση” όλων μας.

Με αυτή την λογική θα πορευτώ κρατώντας πολλά από τα καλώς κείμενα των προκατόχων μου αλλά και με την δική σας βοήθεια θα κάνουμε τομές ώστε ο οργανισμός να γίνει αυτός που πρέπει. Σε κάθε περίπτωση θα τιμήσω την εμπιστοσύνη σας που μου δείξατε στις εκλογές του Μάιου και θα εργαστώ με μοναδικό γνώμονα το δημόσιο συμφέρον και την ποιότητα των υπηρεσιών που οφείλουμε να προσφέρουμε σε εσάς.

ΚΑΧΡΙΜΑΝΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΣ
ΠΡΟΕΔΡΟΣ Δ.Ε.Υ.Α.Ν.

Περισσότερα Άρθρα

Τα σημαντικότερα γεγονότα που έγιναν σαν σήμερα 15 Μαρτίου

Τα σημαντικότερα γεγονότα που έγιναν σαν σήμερα 15 Μαρτίου Τα σημαντικότερα γινόταν που έγιναν σαν σήμερα στην Ελλάδα  και τον κόσμο  1838 Η 25η Μαρτίου καθιερώνεται με βασιλικό διάταγμα του Όθωνα ως ημέρα εθνικής εορτής. 1892 Ιδρύεται η ποδοσφαιρική ομάδα της Λίβερπουλ. 1924 Ο Ποδοσφαιρικός Όμιλος Αθηνών μετονομάζεται σε Παναθηναϊκό Αθλητικό Όμιλο. 1943 Αναχωρεί από τη Θεσσαλονίκη ο πρώτος […]

Ρόδος: Πώς λειτουργούσε το δίκτυο των κατασκόπων – Ποιοι είναι οι δύο άνδρες που συνελήφθησαν

Θρίλερ με κατασκόπους στη Ρόδο σε βάρος της χώρας μας με εμπλοκή για πρώτη φορά του τουρκικού προξενείου. Δυο άτομα, μεταξύ αυτών και υψηλόβαθμο στέλεχος του Προξενείου στο νησί, κατηγορούνται ότι ενημέρωναν την Τουρκία για τις θέσεις του ελληνικού στρατού στο Καστελλόριζο κατά την διάρκεια της κρίσης του Αυγούστου. Τον περασμένο Αύγουστο, όταν ο ελληνικός […]