15 °C Argos, GR
29 Μαρτίου 2024

Γλέντι με κρασί, σουβλάκια και αποκριάτικους μεζέδες σήμερα στην Αγία Ειρήνη Νέας Κίου

Σας προσκαλούμε να παρευρεθείτε στην εκδήλωση που διοργανώνουν το Εκκλησιαστικό Συμβούλιο & η Ερανική Επιτροπή, που θα γίνει στην Αίθουσα Εκδηλώσεων του Ιερού Ναού «Αγία Ειρήνη», σήμερα Κυριακή 17 Φεβρουαρίου 2019 και ώρα 6.30 το απόγευμα.

Θα προσφερθεί κρασί, σουβλάκια & αποκριάτικοι μεζέδες που έχουν ετοιμάσει οι κυρίες.

Η προσπάθεια αυτή γίνεται εκ μέρους του Εκκλησιαστικού Συμβουλίου, της Ερανικής Επιτροπής & των ενοριτών και αποβλέπει εις την ενίσχυση, συντήρηση και την εν γένει λειτουργία των Ιερών Ναών καθώς & την ενίσχυση του Φιλανθρωπικού έργου της Ενορίας της Ν. Κίου.

Την εκδήλωση θα πλαισιώσει η ορχήστρα του Άγγελου Ανδριανού, όπου θα παρουσιάσει πρόγραμμα με παραδοσιακά Μικρασιάτικα & λαϊκά τραγούδια.

Δίνεται η ευκαιρία σ’ όλους να περάσουμε για λίγο μια ευχάριστη και ευγενική ψυχαγωγία, που σκοπό έχει να μας κάνει να αισθανόμαστε ότι είμαστε μια μεγάλη οικογένεια της Ενορίας, στοιχείο απαραίτητο στις δύσκολες μέρες που περνάμε.

Με τιμή κι ευχές
Ο Πρόεδρος της Ερανικής Επιτροπής

Πρωτοπρεσβύτερος Δημοσθένης Γάτσιος

Τιμή Εισόδου: 5 €

Περισσότερα Άρθρα

Πυρκαγιά σε οίκημα στην Πρόνοια

Αναστατώθηκε η συνοικία της Πρόνοιας νωρίτερα σήμερα όταν εκδηλώθηκε πυρκαγιά σε τριώροφο οίκημα στην οδό Μοσχονησιώτου. Η Πυροσβεστική Υπηρεσία Ναυπλίου έσπευσε στο σημείο με δυο οχήματα και άνδρες, έσβησε την φωτιά και διαπίστωσε πως προήλθε από την ηλεκτρική κουζίνα. Η πυρκαγιά προκάλεσε σοβαρές υλικές ζημιές ευτυχώς μόνο στο δωμάτιο της κουζίνας. ΦΩΤΟ: αρχείου

Παγετός και σήμερα στην Αργολίδα

Με θερμοκρασία κάτω του μηδενός κύλησε η νύχτα και οι πρώτες πρωινές ώρες της Παρασκευής στην Αργολίδα. Συγκεκριμένα και σύμφωνα με τις θερμοκρασίες που κατέγραψε ο Μετεωρολογικός Σταθμός της ΕΜΥ στην Πυργέλα Άργους η θερμοκρασία έπεσε στους -1 για αρκετές ώρες. Από τους αρμόδιους θεωρείτε ήπιος παγετός που δεν δημιουργεί προβλήματα στον καρπό και στο […]