15 °C Argos, GR
29 Μαρτίου 2024

Γ’ Εθνική: Αναβάλλεται η 24η αγωνιστική στον 7ο όμιλο

Η επιτροπή πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής μετά από συνεδρίαση που είχε το πρωί της Τρίτης αποφάσισε να αναβάλλει την τρέχουσα αγωνιστική στον 7ο όμιλο της Γ’ Εθνικής.

Οποιαδήποτε αλλαγή θα υπάρξει όταν θα αποφασιστεί από το Υπουργείο Υγείας αλλαγή μέτρων απέναντι στον κορωνοϊό.

Αναλυτικά η 24η αγωνιστική:

Πανηλειακός – ΠΑΟ Βάρδας

Ολυμπιακός Ζαχάρως – Ναύπλιο 2017

Ζάκυνθος – Διαγόρ. Βραχνεΐκων

Θύελλα Πατρών – ΑΟ Διαβολιτσίου

Ερμιονίδα – Αστέρας Βλαχιώτη

Παναργειακός – Σπάρτη

Πανγυθεατικός – Τσιλιβί

 

Να υπενθυμίσουμε ότι όπως έχει καθοριστεί από τις ανακοινώσεις του Υπουργείου Υγείας, στις 4/3, στις 6/3 και στις 8/3, για ολόκληρη την ΗΛΕΙΑ, καθώς και τους νομούς Αχαϊας, Ζακύνθου, τα μέτρα που ισχύουν είναι τα εξής:

KAMIA αθλητική δραστηριότητα εντός Νομού μέχρι και τις 18/3 και διεξαγωγή κεκλεισμένων των θυρών όπου μετάσχει ομάδα (Νομού) εκτός  του Νομού μέχρι νεωτέρας.

Δηλαδή, για την περίπτωση εδώ, ισχύει ήδη η Κοινή Υπουργική Απόφαση Αριθμ. ΔΙα/Γ.Π.οικ. 15906 ΦΕΚ 723/Β/6-3-2020

“Επιβολή του μέτρου προσωρινής απαγόρευσης λειτουργίας θεάτρων, κινηματογράφων, χώρων ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ και καλλιτεχνικών εκδηλώσεων, αρχαιολογικών χώρων και μουσείων, των Περιφερειακών Ενοτήτων Ηλείας, Αχαΐας και Ζακύνθου, για το χρονικό διάστημα από 7-3-2020 έως και 18-3-2020”.

Οπότε εδώ, δεν είναι για παιχνίδια κεκλεισμένων των θυρών. Αλλά για γενικότερη αναβολή όλων των αγώνων εντός των περιοχών.

* Έτσι λοιπόν, μέχρι νεωτέρας ισχύουν αυτά, και με επανεκτίμηση της κατάστασης όταν αυτή γίνει, θα έχουμε νέες ανακοινώσεις. Αξίζει να αναφέρουμε ότι η αγωνιστική δραστηριότητα στους υπόλοιπους ομίλους της Γ’ Εθνικής συνεχίζεται κανονικά με τη διαφορά ότι θα πραγματοποιούνται “κεκλεισμένων των θυρών”.

ΠΗΓΗ: mikriliga.com

Περισσότερα Άρθρα

ΕΠΣΑ: Αποτελέσματα των αγώνων του Σαββατοκύριακου στην Α1 κατηγορία Αργολίδας

Α1 Κατηγορία (21η αγωνιστική)   ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ 1. ΑΡΓΟΝΑΥΤΗΣ – ΤΡΟΙΖΗΝΙΑΚΟΣ  2-0 2. ΕΡΜΗΣ ΚΙΒΕΡΙΟΥ – ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΙΡΙΩΝ  4-0 3. ΑΣΤΕΡΑΣ ΔΡΕΠΑΝΙΑΚΟΣ – ΗΡΑΚΛΗΣ ΚΑΡΥΑΣ  1-2 4. ΠΑΜΜΕΤΟΧΙΚΟΣ – ΠΟΣΕΙΔΩΝ ΔΙΔΥΜΩΝ  3-2 5. ΚΟΡΩΝΙΣ ΚΟΙΛΑΔΑΣ – ΠΑΟΚ ΚΟΥΤΣΟΠΟΔΙΟΥ  3-2 6. ΠΟΣΕΙΔΩΝ ΠΟΡΟΥ – ΠΑΝΝΑΥΠΛΙΑΚΟΣ 2017  0-3 7. ΠΑΝΑΣΙΝΑΪΚΟΣ – ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΠΑΝΑΡΙΤΙΟΥ ΝΑΥΠΛΙΟΥ 1-2   ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ 1. […]