19 °C Argos, GR
29 Μαρτίου 2024

Γ. Μανιάτης: Οι δημοκράτες πολίτες να τιμωρήσουν με στρατηγική ήττα το ΣΥΡΙΖΑ

 
Ο βουλευτής Αργολίδας Γιάννης Μανιάτης έκανε την ακόλουθη δήλωση μετά τα επεισόδια στο Σύνταγμα κατά την διάρκεια του συλλαλητηρίου για την Μακεδονία.

Σήμερα αποκαλύφθηκε με τον πιο χαρακτηριστικό τρόπο, το προοδευτικό προσωπείο του Α. Τσίπρα και της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ.

Σε μια πάνδημη, μεγαλειώδη, πατριωτική συγκέντρωση, που εκφράζει τη συντριπτική πλειοψηφία του ελληνικού λαού, η κυβέρνηση τρομαγμένη από τις συνέπειες της πολιτικής της, στιγμάτισε γι’ άλλη μια φορά, με τραμπουκισμούς κι επιθέσεις κατά μικρών παιδιών, τα προοδευτικά ιδεώδη, τα οποία κατά κόρον επικαλείται.

Αυτό είναι ένα μήνυμα προς τον κόσμο του ΠΑΣΟΚ, της Κεντροαριστεράς, να εγκαταλείψει ανεπιστρεπτί τους υποκριτές σφετεριστές, που διασύρουν τη Δημοκρατία και την προοδευτική παράταξη. Οι δημοκράτες πολίτες να τιμωρήσουν με στρατηγική ήττα το ΣΥΡΙΖΑ.

Περισσότερα Άρθρα

Για πρώτη φορά η Περιφέρεια Πελοποννήσου συμβάλει εμπράκτως στην Πυροσβεστική και τις εθελοντικές ομάδες

Η πρόληψη σώζει ζωές λέει ο θυμόσοφος λαός και όχι άδικα. Ήδη από αρχές το καλοκαιριού ο Αντιπεριφερειάρχης Αργολίδας Γιάννης Μαλτέζος ετοιμάζεται για την χειμερινή περίοδο και τα καιρικά φαινόμενα που μπορεί να πλήξουν την Αργολίδα. Όπως ξέρουμε από παλαιότερα χρόνια, ο νομός είχε βρεθεί στο μάτι του κυκλώνα από πλημμύρες κατά τους χειμερινούς μήνες […]

Τι εννοεί ο Π.Νίκας με 14 θέλετε να κυβερνάτε; Έχουμε σιωπηρές αποχωρήσεις από τον Τατούλη;

Μια αποστροφή στον λόγο του Περιφερειάρχη σήμερα μας έκανε εντύπωση, είπε αναφερόμενος στο αποτέλεσμα των εκλογών, “δεν μπορεί να θέλετε να κυβερνάτε με 14”. Ξέρουμε πως επίσημα έχει ανεξαρτητοποιηθεί ο Περιφερειακός Σύμβουλος Κορινθίας Γ.Οικονόμου, μήπως υπάρχουν σιωπηρές αποχωρήσεις από την παράταξη Τατούλη; Εκτός και αν απλά έκανε ένα αριθμητικό λάθος ο Περιφερειάρχης. Ίδωμεν!