19 °C Argos, GR
28 Μαρτίου 2024

Δήμος Άργους Μυκηνών: Οι παρατυπίες ξεκινούν εκεί που αρχίζουν τα όρια του Δήμου μας για τον Λιμενάρχη!

Απροκάλυπτη εμπάθεια από πλευράς του Λιμενάρχη κ. Κοντού προς τον Δήμο Άργους Μυκηνών. Την ώρα που στον όμορο Δήμο μας οι εργασίες στους αιγιαλούς συνεχίζονται και πολύ σωστά, ο κ. Κοντός βλέπει παρατυπίες μόνο στον Δήμο Άργους Μυκηνών.

Την στιγμή που η οικονομία παραπαίει λόγω της πανδημίας του κορονοϊού και οι επιχειρήσεις αγωνιούν για την έναρξη της τουριστικής σεζόν ο κ. Κοντός λειτουργεί με εφαρμογή της νομιμότητας κατά το δοκούν.

Οι φωτογραφία που σας παραθέτουμε από παραλίες του Δήμου Ναυπλιέων είναι ενδεικτικές της εμπάθειας του Λιμενάρχη προς τον Δήμο Άργους Μυκηνών καθώς στην Καραθώνα οι εργασίες ολοκληρώθηκαν χωρίς καμία σύλληψη! Θα λογοδοτήσει σύντομα στον Υπουργό Ναυτιλία & Νησιωτικής πολιτικής κ. Γιάννη Πλακιωτάκη.

Φωτογραφίες από τοπικό site με ημερομηνία Τρίτη 26 Μαΐου 2020

Δήμος Άργους Μυκηνών

 

Περισσότερα Άρθρα

Ο Ιωάννης Μαλτέζος για το νέο διοικητήριο στην Αργολίδα

Από τη συνδιάσκεψη με τον Περιφερειάρχη σχετικά με το νέο Διοικητήριο στο κτίριο της ΡΕΑ Αργολίδας, την κυκλοφοριακή σύνδεση και το νέο Γενικό Νοσοκομείο Αργολίδας. Διατύπωσα τη θέση μου ότι η σχεδιαζόμενη μετεγκατάσταση του Διοικητηρίου στη ΡΕΑ ξεπερνά κατά πολύ τα πλαίσια μία απλής μεταφοράς των υπηρεσιών αλλά αποτελεί μία ουσιαστική παρέμβαση για το μέλλον […]

ΔΗΜΟΣ ΝΑΥΠΛΙΕΩΝ: Ρύθμιση ληξιπρόθεσμων οφειλών

Ο Δήμος Ναυπλιέων υπενθυμίζει ότι, στο πλαίσιο της εφαρμογής του άρθρου 90, Ν.5036/2023 “Ρύθμιση οφειλών προς δήμους για την αντιμετώπιση των επιπτώσεων της ενεργειακής κρίσης και του αυξημένου πληθωρισμού του έτους 2022 – Αναβίωση της ρύθμισης των εκατό (100) δόσεων των νόμων 4611/2019 και 4764/2020” , η προθεσμία υποβολής αίτησης, που υποβάλλεται στο δήμο, λήγει […]