14 °C Argos, GR
19 Μαρτίου 2024

Δίχως τέλος …. η κατρακύλα του Τατούλη στις δημοσκοπήσεις

Σταματημό φαίνεται να μην έχει η κατρακύλα του Πέτρου Τατούλη και της αποδεκατισμένης ομάδας του σε όλες τις δημοσκοπήσεις που πραγματοποιούνται αυτό το διάστημα και βλέπουν ή όχι το φως της δημοσιότητας. Μετά από τις αποχωρήσεις από τον συνδυασμό του γνωστών και κορυφαίων στελεχών και τα έργα που δεν έγιναν ποτέ δείχνουν να διαμορφώνουν το σκηνικό της μεγάλης ήττας της «Νέας Πελοποννήσου» και του ίδιου του πάλαι ποτέ ισχυρού άντρα της Περιφέρειας.

Μετά την αποτυχία στην Αρκαδία, την τραγωδία στην Αργολίδα που στενάζει από τα αντιπλημμυρικά που δεν έγιναν ποτέ, έρχεται και η Κορινθία να αποτελειώσει το σκηνικό σε μία δημοσκόπηση που θα παρουσιαστεί από το SUPER Και το peloponnisosnews την Παρασκευή το βράδυ.

Εκεί οι πρώτες ενδείξεις μιλούν για τα πιο χαμηλά ποσοστά που έχει δει ποτέ ο Πέτρος Τατούλης ακόμη και από την πρώτη του τετραετία. Ηλίου φαεινότερον πως ο Πέτρος Τατούλης θα πάρει στις πλάτες του το πολιτικό κόστος σε μία ανύπαρκτη Περιφερειακή Αρχή που δίχασε τους Δημάρχους με το θέμα των σκουπιδιών εξαναγκάζοντάς τους να ακολουθήσουν άλλες μεθόδους για τους δημότες τους και επιπρόσθετα για έργα πνοής και ανάπτυξης της Περιφέρειας που δεν έγιναν ποτέ.

Αντιθέτως η Περιφέρεια Πελοποννήσου έπαιρνε μέρος σε εκθέσεις, εγχώριες αλλά και στο εξωτερικό δαπανώντας τεράστια ποσά, διοργάνωνε ημερίδες, ομιλίες και οτιδήποτε είχε να κάνει με την προβολή τους και μόνο. Μία ολόκληρη Κορινθία και μία ολόκληρη Αργολίδα πνίγηκαν στον πρόσφατο Ζορμπά από αντιπλημμυρικά που δεν έγιναν ποτέ ενώ τώρα τελευταία στιγμή παλεύουν να δημοπρατήσουν κάποια έργα.

Περισσότερα Άρθρα

Ποδοσφαιρικοί αγώνες με μεγάλη σημασία…

Την εβδομάδα αυτή ολοκληρώθηκε η δράση των Συλλόγων Γονέων του 1ου Δημοτικού Σχολείου Ναυπλίου και του Δημοτικού Σχολείου Αγίου Ανδριανού, που αφορούσε στη διεξαγωγή δύο ποδοσφαιρικών αγώνων, ενός μεταξύ παιδιών και ενός μεταξύ γονέων, για τη συλλογή τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης για το Ίδρυμα Γεωργίας Σαμαρτζή και χρημάτων για τον Πανελλήνιο Σύλλογο Προστασίας Παιδιών […]

Με εννέα θέματα συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο Ναυπλιέων

Τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Ναυπλιέων θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 4 Δεκεμβρίου 2019 και ώρα 19:30 στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων της ΠΕ Αργολίδας, συγκαλούμενου να αποφασίσει για τα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης:   ΘΕΜΑ 1ο Περί αποδοχής της επιχορήγησης ύψους 150.000,00 € από το πρόγραμμα «ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ ΙΙ» στα πλαίσια του άξονα προτεραιότητας «Η Τοπική […]