19 °C Argos, GR
28 Μαρτίου 2024

Δεσμοί Αίματος: 122η εθελοντική αιμοδοσία στις Σχολές Μαθητείας ΟΑΕΔ

 

Σας καλούμε στην 122η τακτική εθελοντική αιμοδοσία του συλλόγου μας που θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 22 Νοεμβρίου 2019 από τις 9:00πμ έως τη 1:00μμ στις Σχολές Μαθητείας ΟΑΕΔ.

Εδώ θα βρείτε το σημείο αιμοδοσίας στο χάρτη: Σχολές Μαθητείας ΟΑΕΔ.

Κατά την διάρκεια της αιμοδοσίας θα γίνεται παράλληλα ενημέρωση και εγγραφές νέων δοτών Μυελού των Οστών σε συνεργασία με το ΚΕΔΜΟΠ “Χάρισε Ζωή”.

Για την αιμοδοσία είναι απαραίτητος ο Α.Μ.Κ.Α σας.

Οι αιμοληψίες γίνονται από το Τμήμα Αιμοδοσίας της Ν.Μ. Άργους / Γ.Ν. Αργολίδας.

Σας περιμένουμε όλους εκεί…

«Να είσαι εκεί για τον Άλλο. Δώσε Αίμα. Μοιράσου τη Ζωή.»

Περισσότερα Άρθρα

Δημήτρης Κωστούρος: «Ελάχιστος φόρος τιμής στους Έλληνες αγωνιστές»

Παραμονή του Αγίου Ανδρέα, Νοέμβρη του 1822, 198 χρόνια πριν, ο Στάικος Σταικόπουλος,  ο Δημήτρης Μοσχονησιώτης και τα παλικάρια τους με ένα ρεσάλτο εξαιρετικής γενναιότητας και αυταπάρνησης κατέλαβαν το Παλαμήδι και σηματοδότησαν την απελευθέρωση του Ναυπλίου από τον Τουρκικό ζυγό. Ο Δήμος Ναυπλιέων τιμά τους Έλληνες αγωνιστές που με ασύγκριτη ανδρεία έγραψαν χρυσή σελίδα στην […]

Ξεπερνάνε κάθε πρόβλεψη τα κρούσματα σήμερα στην Αργολίδα

Κορονοϊός στην Αργολίδα: Οκτώ τα νέα κρούσματα

Το τελευταίο 24ωρο επιβεβαιώθηκαν 1.222 νέα κρούσματα κορονοϊού στη χώρα μας. Τα 10 είναι εισαγόμενα εκ των οποίων 8 εντοπίστηκαν κατόπιν ελέγχων στις πύλες εισόδου της χώρας. Από τα 1.212 νέα εγχώρια κρούσματα, τα 538 εντοπίστηκαν στην Αττική και 138 στη Θεσσαλονίκη. Στην Αργολίδα εντοπίσθηκαν οκτώ νέα κρούσματα. Δείτε την κατανομή: