19 °C Argos, GR
28 Μαρτίου 2024

ΔΕΣΜΟΙ ΑΙΜΑΤΟΣ : Η ζωή δεν είναι παιχνίδι

Με το μήνυμα η ΖΩΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ξεκινάμε τις εθελοντικές αιμοδοσίες για το 2019 με μια αφίσα που επιμελήθηκε το γραφείο Idea Graphic Design στο Άργος.

Στόχος μας ήταν, είναι και θα είναι να μην λείψει το αίμα από κανέναν όσο και όταν το χρειάζεται.
Θα συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε έχοντας δίπλα μας όλους εσάς που μας στηρίζετε όλα αυτά τα χρόνια.

Ευχόμαστε το 2019 να είναι μια χρονιά με περισσότερους νέους εθελοντές αιμοδότες γιατί σε αυτό το παιχνίδι δεν περισσεύει κανείς και νικητής πρέπει να είναι η ΖΩΗ!!!

Για το λόγο αυτό σας καλούμε στην 106η εθελοντική αιμοδοσία του συλλόγου μας που θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 10 Ιανουαρίου από τις 9:00 έως 13:00 στην Τουριστική Σχολή Ι.Ε.Κ Πελοποννήσου στο Άργος.

Κατά την διάρκεια της αιμοδοσίας θα γίνεται παράλληλα ενημέρωση και εγγραφές νέων δοτών Μυελού των Οστών σε συνεργασία με το ΚΕΔΜΟΠ “Χάρισε Ζωή”.

Για την αιμοδοσία είναι απαραίτητος ο Α.Μ.Κ.Α σας. Οι αιμοληψίες γίνονται από το Τμήμα Αιμοδοσίας της Ν.Μ. Άργους / Γ.Ν. Αργολίδας.

Σας περιμένουμε όλους εκεί…

«Η Ζωή δεν είναι παιχνίδι. Δώσε Αίμα. Μοιράσου τη Ζωή.»

Περισσότερα Άρθρα

Άκης Πετρετζίκης: Σπαγγέτι πουτανέσκα

Η μακαρονάδα που σε βάζει σε πειρασμό. Πρόκειται για μία από τις πιο διάσημες μακαρονάδες του πλανήτη και για έναν πολύ καλό λόγο. Η σάλτσα που τη συνοδεύει είναι τόσο νόστιμη που δύσκολα μπορείς να της αντισταθείς. Όταν, δε, τη φτιάχνει ο Άκης Πετρετζίκης, δεν μπορείς παρά να μπεις στην κουζίνα και να τη δοκιμάσεις. […]

Παρουσίαση δυο βιβλίων για τον Ιωάννη Καποδίστρια

Οι Εκδόσεις ΚΑΣΤΑΛΙΑ σε συνεργασία με το Δήμο Ναυπλιέων και τον Προοδευτικό Σύλλογο Ναυπλίου “Ο Παλαμήδης”, διοργάνωσα στην Αίθουσα του “Βουλευτικού” Ναυπλίου, εκδήλωση για την επίσημη παρουσίαση των δυο εκδόσεων που αφορούσαν την ζωή και το έργο του Ι. Καποδίστρια. Το πρώτο βιβλίο με τίτλο: “ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ: ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΓΩΝΙΣΤΗΣ, ΔΙΠΛΩΜΑΤΗΣ, ΘΕΜΕΛΙΩΤΗΣ ΚΡΑΤΟΥΣ” που συνέγραψε Γεώργιος […]