18 °C Argos, GR
29 Μαρτίου 2024

Δημήτρης Καμπόσος: Γονείς και εκπαιδευτικοί συνοδοιπόροι στο ταξίδι των παιδιών μας

O Δήμαρχος Άργους Μυκηνών Δημήτρης Καμπόσος αναφέρει στο μήνυμα του με αφορμή την έναρξη της σχολικής χρονιάς:

Μια ακόμη σχολική χρονιά ξεκινά!

Για κάποια παιδιά είναι η πρώτη τους μέρα στο σχολείο.Όπως και για τους γονείς που πρέπει να τα εμπιστευθούν στους εκπαιδευτικούς ώστε να τα εντάξουν στην μόρφωση. Σε αυτό το ταξίδι που ξεκινά λοιπόν, πρέπει γονείς και εκπαιδευτικοί, σπίτι και σχολείο να σταθούν συνοδοιπόροι των παιδιών δημιουργώντας τις κατάλληλες συνθήκες ώστε η παιδεία να ριζώσει μέσα τους και να τα ακολουθεί σε κάθε στιγμή της ζωής τους. Οι ρίζες μας θυμίζουν από που προερχόμαστε και τα φτερά μας ανοίγουν τους ορίζοντες!Καλή σχολική χρονιά σε όλες και όλους!

Περισσότερα Άρθρα

Μεσίστια η σημαία στην Ακρόπολη για τον Μανώλη Γλέζο

Μεσίστια ζήτησε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης να κυματίζει η ελληνική σημαία στο βράχο της Ακρόπολης, σήμερα Τετάρτη, ημέρα της κηδείας του Μανώλη Γλέζου. Πρόκειται για φόρο τιμής στη μνήμη του «μεγάλου Έλληνα» – όπως τον ανέφερε σε ανάρτησή του ο πρωθυπουργός – που έφυγε από τη ζωή τη Δευτέρα.

Γιάννης Μαλτέζος: Απάντηση προς τον απερχόμενο Δήμαρχο Άργους Μυκηνών

Ουδέποτε ανατέθηκε από εμένα,  ως πρώην Αντιπεριφερειάρχη της Π.Ε. Αργολίδας ή  από την νυν θέση μου ως Προέδρου Περιφερειακού Συμβουλίου Πελοποννήσου,  μελέτη σε συγγενικό μου πρόσωπο προϋπολογισμού 100.000€  ή  μικρότερου ποσού. Σας προκαλώ δε εάν υπάρχει υπογεγραμμένο από εμένα τέτοιο έγγραφο σύμβασης να το βγάλετε στην δημοσιότητα τώρα και όχι να ρίχνετε λάσπη, όπως το […]