17 °C Argos, GR
29 Μαρτίου 2024

Δημήτρης Κωστούρος: Τα καλύτερα έρχονται

Δήλωση Δημήτρη Κωστούρου, επικεφαλής της δημοτικής παράταξης ‘’ΝΑΥΠΛΙΟ.ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ’’

 

Συνεχίζοντας το έργο μας και το όραμά μας, με αισιοδοξία και υπερηφάνεια καταθέσαμε το ψηφοδέλτιο του συνδυασμού μας Επόμενη Μέρα θέτοντας ακόμα υψηλότερους στόχους.

Με δυναμική παρουσία αξιόλογων ανθρώπων της τοπικής μας κοινωνίας η ομάδα της Επόμενης Μέρας ξεκίνησε τον αγώνα για την μεγάλη νίκη στις εκλογές της 26ης Μαΐου και φυσικά θα συνεχίσει τον μετέπειτα καθημερινό αγώνα για την πόλη του Ναυπλίου , για κάθε δημοτική ενότητα και τοπικό διαμέρισμα του Δήμου μας και για τον κάθε δημότη μας χωριστά.

Θέλω να ευχαριστήσω όλα τα μέλη της παράταξης μας για την εμπιστοσύνη που μου έδειξαν και με τιμούν με τη συμμετοχή τους στο ψηφοδέλτιο μας και να καλέσω σε συστράτευση όλους για να κατακτήσουμε ακόμα περισσότερα .

Τα καλύτερα έρχονται . Όλοι μαζί μπορούμε για έναν τόπο ξεχωριστό και ευλογημένο

 

Δημήτρης Κωστούρος

 

Δήμαρχος Ναυπλιέων

Επικεφαλής δημοτικής παράταξης

‘’ΝΑΥΠΛΙΟ.ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ’’

Περισσότερα Άρθρα

Τα σημαντικότερα γεγονότα που έγιναν σαν σήμερα 9 Σεπτεμβρίου

Σαν σήμερα 9 Σεπτεμβρίου συνέβησαν τα εξής: 1850: Η Αμαλία, που εκτελεί χρέη αντιβασιλέα, αφού ο Οθων βρίσκεται στο εξωτερικό, διαλύει τη Βουλή και προκηρύσσει εκλογές. 1951: Εκλογές διεξάγονται στην Ελλάδα. Ο Ελληνικός Συναγερμός του στρατάρχη Αλέξανδρου Παπάγου κατακτά τη σχετική πλειοψηφία (36,53%), αλλά κυβέρνηση θα σχηματίσει τελικά ο Νικόλαος Πλαστήρας (ΕΠΕΚ) με την υποστήριξη […]

Η Περιφέρεια Πελοποννήσου θα διερευνήσει τις χωρικές διαστάσεις της φτώχειας και του κοινωνικού αποκλεισμού

Συνεδρίασε η Οικονομική Επιτροπή της Περιφέρειας Πελοποννήσου. Ενέκρινε πρακτικό, που έχει να κάνει με διαγωνισμό για αλλαγή χρήσης, σε ισόγειο κτίριο στην Κόρινθο, ώστε αυτό, να γίνει μονάδα φροντίδας ηλικιωμένων, ενώ, προέβη και στην έγκριση όρων διεξαγωγής πρόσκλησης για προσφορές που έχουν να κάνουν με την μεταφορά μαθητών στη Λακωνία. Η Επιτροπή, ενέκρινε την διεξαγωγή διαγωνισμού για […]