15 °C Argos, GR
29 Μαρτίου 2024

ΔΗ. ΣΥ. ΕΡ – ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΣΦΥΡΗΣ: Οι Δράσεις της Δ.Ε.Υ.Α.ΕΡ στην Δημοτική Κοινότητα Κοιλάδας

Η παράταξη ΔΗ. ΣΥ. ΕΡ – ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΣΦΥΡΗΣ ενημερώνει ότι:

Οι Δράσεις της Δ.Ε.Υ.Α.ΕΡ στην Δημοτική Κοινότητα Κοιλάδας

 

Ο ρόλος της Δ.Ε.Υ.Α.ΕΡ είναι νευραλγικός για την ομαλή ροή της καθημερινότητας του Δημότη. Εργαστήκαμε σκληρά και με συνέπεια, αντιμετωπίζοντας αποτελεσματικά τις προκλήσεις.

Συνεχίζουμε με αμείωτο ρυθμό την υλοποίηση του προγράμματος.

 

Συνεχίζουμε δυναμικά.

Δράσεις της Δ.Ε.Υ.Α.ΕΡ τη Δημοτική περίοδο 2014 – 2019

στην Δημοτική Κοινότητα Κοιλάδας

 

?                             Δίκτυο Αποχέτευσης:

 

Ολοκλήρωση δικτύου, εγκατάσταση νέων αντλιών ακαθάρτων στα δύο αντλιοστάσια και σύνδεση δικτύου αποχέτευσης του οικισμού με την Ε.Ε.Λ. (Εγκαταστάσεις Επεξεργασίας Λυμάτων) Κρανιδίου.

 

?                                Δίκτυο Ύδρευσης:

 

?   Επισκευή και καθαρισμός δεξαμενής

?   Τοποθέτηση νέου αυτόματου ρυθμιστή πίεσης (μειωτής) για την καταπολέμηση των επαναλαμβανόμενων βλαβών στο κεντρικό κολλεκτέρ, στο Γήπεδο Κοιλάδας και στην Πυροσβεστική Κρανιδίου, όπου διέρχεται το δίκτυο από Αγία Άννα προς Κοιλάδα.

?   Αντικατάσταση 400 μέτρων κατεστραμμένου δικτύου ύδρευσης μεταξύ των 2 πρατηρίων βενζίνης στην είσοδο κοιλάδας.

?   Αντικατάσταση κεντρικού δικτύου ύδρευσης 250 μέτρων (Φ32) και 100 μέτρων (Φ63) έναντι πρατηρίου Revoil στην είσοδο της Κοιλάδας.

?   Αντικατάσταση κεντρικού κολλεκτέρ διανομής νερού

?   Κατασκευή νέου δικτύου στο Μύλο 500 μέτρων, με σκοπό την πλήρη υδροδότηση της περιοχής με ικανή πίεση για όλη την διάρκεια του έτους.

?   Κατασκευή νέων σχαρών ομβρίων στην παραλιακή οδό του λιμανιού.

 

Περισσότερα Άρθρα

Αργολίδα: Νεκρός 78χρονος σε παραλία της Ερμιονίδας

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Λιμεναρχείου ένας άνδρας 78 χρονών έχασε την ζωή του την Τετάρτη 29 Ιουλίου σε παραλία του Πότο Χελίου του δήμου Ερμιονίδας στην Αργολίδα Χωρίς τις αισθήσεις του ανασύρθηκε, μεσημβρινές ώρες της Τετάρτης 29 Ιουλίου, από τη θαλάσσια περιοχή “ΒΕΡΒΕΡΟΝΤΑ” Πορτοχελίου δήμου Ερμιονίδας, 78χρονος ημεδαπός. Στο σημείο μετέβη γιατρός του Κέντρου Υγείας […]

Σεισμός: Δέκα τραυματίες στην Ιταλία – Τρόμος στην Κατάνια τα ξημερώματα

Οι απανωτές δονήσεις που έδινε το ηφαίστειο της Αίτνας που εξερράγη για ακόμη μια φορά πριν λίγα 24ωρα κορυφώθηκαν τα ξημερώματα. Ο σεισμός χτύπησε την περιοχή της πόλης Κατάνια που βρίσκεται στους πρόποδες του ηφαιστείου στις ακτές του Ιονίου. Ο σεισμός σημειώθηκε 03:18 τοπική ώρα (04:18 ώρα Ελλάδος) και βρήκε τους κατοίκους στα κρεβάτια τους. […]