15 °C Argos, GR
29 Μαρτίου 2024

Διεγράφη από το ΚΙΝΑΛ ο Παναγιώτης Ψυχογυιός

Το μέλος της Πολιτικής Επιτροπής του ΚΙΝΑΛ και μέλος  Δ.Σ. Επιμελητηρίου Αργολίδας Παναγιώτης Ψυχογυιός είναι ένας εκ των 5 στελεχών που διεγράφη από το ΚΙΝΑΛ. Ο λόγος είναι η κάθοδος του στις εκλογές της 15ης Δεκεμβρίου με το ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ για το Οικονομικό Επιμελητήριο.

Ο επικεφαλής της παράταξης Προοδευτική Δημοκρατική Συνεργασία Οικονομολόγων ( Π.Α.Σ.Κ.Ο), την οποία υποστηρίζει το Κίνημα Αλλαγής στις εκλογές του Οικονομικού Επιμελητηρίου, Κώστας Παπαδημητρίου, με επιστολή του προς την πρόεδρο του Κινήματος Αλλαγής και του ΠΑΣΟΚ , Φώφη Γεννηματά και τον γραμματέα του ΚΙΝΑΛ, Μανώλη Χριστοδουλάκη, καταγγέλλει πως 5 στελέχη του κόμματος, αρνήθηκαν να υποστηρίξουν την αυτόνομη κάθοδο στις εκλογές του Οικονομικού Επιμελητηρίου και συνεργάζονται με την παράταξη του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο κ. Χριστοδουλάκης, με απόφαση της κ. Γεννηματά, παρέπεμψε την καταγγελία στην αρμόδια Επιτροπή Δεοντολογίας του ΚΙΝΑΛ (ΕΔΕΚΑΠ) και του ΠΑΣΟΚ (ΕΚΑΠ) , ζητώντας να επιληφθούν και να προχωρήσει στην πράξη αναστολής της ιδιότητας του μέλους (διαγραφή) των συγκεκριμένων στελεχών με το αιτιολογικό ότι «κατεβαίνουν» με αντίπαλο ψηφοδέλτιο (με την παράταξη που πρόσκειται στον ΣΥΡΙΖΑ) για τις εκλογές στο Οικονομικό Επιμελητήριο στις 15 Δεκέμβρη.

Η ενέργεια της Φώφης Γεννηματά σηματοδοτεί στη πράξη τη πρόσφατη δέσμευσή της, από την επόμενη μέρα του Συνεδρίου του ΠΑΣΟΚ, για «μηδενική ανοχή» στην εσωστρέφεια.

Περισσότερα Άρθρα

Ξεπερνάνε κάθε πρόβλεψη τα κρούσματα σήμερα στην Αργολίδα

Κορονοϊός: Τρία κρούσματα στην Αργολίδα πριν το σκληρό lockdown

Ο ΕΟΔΥ ανακοίνωσε την Τετάρτη 671 νέα κρούσματα εκ των οποίων τα 22 είναι εισαγόμενα και 17 εντοπίστηκαν κατόπιν ελέγχων στις πύλες εισόδου της χώρας. Με βάση τη γεωγραφική κατανομή των 649 νέων εγχώριων κρουσμάτων, η Αττική μαζί με τις Νήσους παραμένει ψηλά έχοντας 277 νέα κρούσματα, ενώ η Θεσσαλονίκη υπήρξαν 69 διαγνώσεις. Στην Αργολίδα […]

Θεμέλιος λίθος στο “Killada Hills” στην Ερμιονίδα

  Ο Υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων,  Άδωνις Γεωργιάδης, o Υφυπουργός, Νίκος Παπαθανάσης και ο Γενικός Γραμματέας Ιδιωτικών Επενδύσεων και ΣΔΙΤ,  Νίκος Μαντζούφας πραγματοποίησαν σήμερα, την τελετή θεμελίωσης του ξενοδοχειακού συγκροτήματος “ Killada Hills” στην Ερμιονίδα Αργολίδας, που αποτελεί την πρώτη τουριστική επένδυση η οποία εντάχθηκε στο Νόμο περί Ειδικών Σχεδίων Χωρικής Ανάπτυξης Στρατηγικών Επενδύσεων (ΕΣΧΑΣΕ) […]