19 °C Argos, GR
28 Μαρτίου 2024

Διομήδης με το βλέμμα στον τελικό του Κυπέλλου χάντμπολ

Πανέτοιμοι οι “Λύκοι”για τον πρώτο ημιτελικό απόψε στις 18.00 με την Πυλαία.

Με την ολοκλήρωση της ανάλυσης και των αγωνιστικού πλάνου από τον Γιώργο Χαλκίδη μιλήσαμε με το Θοδωρή Μπόσκο που μας μετέφερε:
«Είναι ένας αγώνας διαφορετικός από ότι του πρωταθλήματος. Η ομάδα της Πυλαίας έχει δείξει ότι είναι πολύ δυνατή στην έδρα της και για αυτό τον λόγο θα πρέπει να είμαστε σοβαροί καθ’ όλη την διάρκεια του αγώνα για να πάρουμε την νίκη. Δυστυχώς δεν θα έχουμε τον Τσιγαρίδα διότι είναι τιμωρημένος πράγμα που σημαίνει ότι πρέπει να τον καλύψουμε όλοι μαζί. Θα είναι ένα ντέρμπι και όποια ομάδα κάνει τα λιγότερα λάθη θα νικήσει και τον αγώνα και πιστεύω θα είμαστε εμείς. Θα τα δώσουμε όλα για να πάρουμε την νίκη, να είναι σίγουροι όλοι.»

Περισσότερα Άρθρα

Το παιδικό όνειρο έγινε πραγματικότητα στο Μαλαντρένι

Ένα όνειρο των παιδιών στο Μαλαντρένι έγινε πραγματικότητα και ο Δήμαρχος Άργους-Μυκηνών, Δημήτρης Καμπόσος σημείωσε: ” Γήπεδο 5χ5 και έρχεται και το γήπεδο μπάσκετ που ζήτησαν τα παιδιά του χωριού!”.

Ανάβαση Αχλαδόκαμπου: Ξεκινάμε!

Οι ελληνικές αναβάσεις εκκινούν κατά το διήμερο 4-5 Ιουλίου από τον Αχλαδόκαμπο, με το Αθλητικό Σωματείο Συνδέσμου Οδηγών Αγώνων Αυτοκινήτων (Α.Σ.Σ.Ο.Α.Α.) να αναλαμβάνει το απαιτητικό εγχείρημα της διοργάνωσης του πρώτου αγώνα της φετινής σεζόν.   Το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Αναβάσεων και Ιστορικών Αυτοκινήτων ξεκινά στις 4-5 Ιουλίου, με την Ανάβαση Αχλαδόκαμπου να αποτελεί τον 1ο γύρο […]