17 °C Argos, GR
28 Μαρτίου 2024

Δολοφόνος Γραικού: Δεν ήθελα να τον σκοτώσω – Ήμουν σε πανικό

Περισσότερες από τέσσερις ώρες διήρκησε η απολογία του φερόμενου ως δολοφόνου του επιχειρηματία Δημήτρη Γραικού  η οποία εξιχνιάστηκε ύστερα από περισσότερα από δύο χρόνια ερευνών.

“Δεν είχα πρόθεση να τον σκοτώσω. Έλεγε ότι του χρωστούσα χρήματα και αισθανόταν “ριγμένος”. Ήρθε στον στάβλο να με βρει. Διαφωνήσαμε, ήρθαμε στα χέρια. Κατά τη διάρκεια του καυγά έπεσε νεκρός. Θόλωσα. Όταν κατάλαβα ότι δε ζούσε πανικοβλήθηκα. Πάνω στον πανικό μου αποφάσισα να τον θάψω και να εξαφανίσω τον ίδιο και το αυτοκίνητο”, δήλωσε ο κατηγορούμενος σύμφωνα με τις πληροφορίες που μετέδωσε το δελτίο ειδήσεων του Star.

 

Απέδωσε δε σε πανικό και φόβο το γεγονός ότι επί 2,5 χρόνια δεν έλεγε την αλήθεια για το έγκλημα που φέρεται να διέπραξε.

“Τον χαστούκισα με αποτέλεσμα να πέσει. Κατά την πτώση του τραυματίστηκε θανάσιμα χτυπώντας με το κεφάλι σε τσιμεντένια επιφάνεια” υποστήριξε στην ανακρίτρια.

Στην ιατροδικαστική όμως έκθεση αναφέρεται ως αιτία θανάτου οι βίαιες κακώσεις στον θώρακα από θλων όργανο, το οποίο μπορεί να είναι ένας λοστός ή ακόμη και μια μπουνιά.

Ο 46χρονος κατηγορούμενος κρίθηκε προσωρινά κρατούμενος μετά την απολογία του. Στο Δικαστικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης προκλήθηκε ένταση από συγγενείς του θύματος αλλά και πολίτες που είχαν συγκεντρωθεί εκεί περιμένοντας τον κατηγορούμενο, ενώ σημειώθηκαν και λιποθυμίες.

ΠΗΓΗ: news 247

Περισσότερα Άρθρα

Νεκρή η 34χρονη Ελένη Κώστα απο τον Πύργο – Σώθηκε το μωρό της, εκείνη δεν τα κατάφερε.

Η Ελένη Κώστα, κάτοικος Πύργου, «έσβησε» το απόγευμα της Κυριακής μόλις στα 34 της στο Γενικό Νοσοκομείο Πατρών «Άγιος Ανδρέας». Σύμφωνα με τις πληροφορίες του patrisnews.com, το χαμογελαστό κορίτσι που ήταν στον όγδοο μήνα της εγκυμοσύνης της τον τελευταίο καιρό παρουσίαζε επιπλοκές με τους γιατρούς να κρίνουν επιβεβλημένη τη νοσηλεία της στο Νοσοκομείο του Πύργου. […]

Η Μάχη της Μαντινείας

Μετά τη Μάχη των Λεύκτρων (371 π.Χ.), η κυριαρχία της Θήβας στον ελλαδικό χώρο ήταν αναμφισβήτητη. Αθήνα και Σπάρτη βρίσκονταν σε προφανή παρακμή. Οι Θηβαίοι, με επικεφαλής του στρατηγούς Πελοπίδα και Επαμεινώνδα, είχαν δημιουργήσει στην Πελοπόννησο το Κοινό των Αρκάδων, με φιλικές προς αυτούς πόλεις. Η Σπάρτη προσπάθησε να το διασπάσει, προσεταιριζόμενη κάποιες από αυτές […]