20 °C Argos, GR
29 Μαρτίου 2024

Δυναμική εκκίνηση από τον Ανδρέα Πουλά

Στο κατάμεστο Πνευματικό Κέντρο της Αγίας Τριάδας πραγματοποίησε την εναρκτήρια ομιλία της προεκλογικής του εκστρατείας ο υποψήφιος βουλευτής του ΚΙΝ.ΑΛ., Ανδρέας Πουλάς.

Δίπλα του ήταν η πρώην δήμαρχος Μιδέας Γωγώ Νάσου, η πρώην περιφερειακή σύμβουλος Χριστίνα Μελίδη, ο Αντιπεριφερειάρχης Τάσσος Χειβιδόπουλος ,πολλά στελέχη του ΚΙΝ.ΑΛ, αλλά και πολλοί προσωπικοί φίλοι του Ανδρέα Πουλά εκτός κομματικού χώρου.

Μια συγκέντρωση που δείχνει μια δυναμική εκκίνηση ενός ανθρώπου που δοκιμάσθηκε στην τοπική αυτοδιοίκηση, που δεν διαπραγματεύεται τις αξίες του, και με αυτό τον τρόπο κινήθηκε και στον τομέα της δημόσιας υγείας.

Ο γιατρός, ο φίλος, ο πολιτικός, ο άνθρωπος Ανδρέας Πουλάς απόψε δημιούργησε νέες ελπίδες στους ανθρώπους του ΚΙΝ.ΑΛ.

Περισσότερα Άρθρα

Πέθανε ο πρώην βουλευτής Αργολίδας Γιάννης Μανώλης

Σε ηλικία 69 ετών έφυγε από τη ζωή ο Γιάννης Μανώλης, πρώην βουλευτής Αργολίδας της Νέας Δημοκρατίας και επί σειρά ετών στέλεχος της ΓΣΕΕ. Ο Γιάννης Μανώλης γεννήθηκε στις 31 Οκτωβρίου 1950 στο Αραχναίο. Σπούδασε τεχνολόγος-μηχανικός. Από το γάμο του με την Γεωργία Μανώλη-Κοντογεωργίου απέκτησε μια κόρη και έναν γιό. Κοινοβουλευτικές Δραστηριότητες 2004 Εκλέγεται πρώτος Βουλευτής […]

Δημήτρης Καμπόσος: «Ανοίγουν οι πύλες του Δημοτικού κλειστού κολυμβητηρίου του Άργους» (vid)

«Αντίστροφη μέτρηση για να ανοίξουν οι πύλες του Δημοτικού κλειστού κολυμβητηρίου του Άργους! Με το τέλος της καραντίνας το παραδίδουμε στους συνδημότες μας!»,  τόνισε σε δήλωση του μεταξύ άλλων ο Δήμαρχος Άργους Μυκηνών Δημήτρης Καμπόσος Δείτε παρακάτω ολόκληρη την δήλωση του κ. Καμπόσου: