19 °C Argos, GR
28 Μαρτίου 2024

Δωρεά του Πολιτιστικού-Εξωραιστικού & Μορφωτικού Συλλόγου Κάντιας στο γηροκομείο Ναυπλίου

Οι ηλικιωμένοι, το προσωπικό και το Δ.Σ. του οίκου ευγηρίας Πρόνοιας “Μαρίας Κ. Ράδου” ευχαριστούν θερμά τον Πολιτιστικό -Εξωραιστικό & Μορφωτικό Σύλλογο Κάντιας για την δωρεά της συσκευής πρεσσοθεραπείας.
Πρόκειται για έναν κυκλοφορητή άκρων διακοπτόμενης συμπίεσης, που ενδείκνυται για την θεραπεία του φλεβικού οιδήματος θρομβοεμβολικών επεισοδίων. Μια συσκευή πολύ χρήσιμη και ωφέλιμη για την κινητικότητα και λειτουργικότητα των ηλικιωμένων μας.

Για άλλη μια φορά το Δ.Σ. και τα μέλη του συλλόγου της Κάντιας αποδεικνύουν έμπρακτα και με διακριτικότητα την στήριξή τους προς το ίδρυμά μας και την προσπάθεια όλων μας.

Ο Πρόεδρος

Χρήστος Ζέρβας

Περισσότερα Άρθρα

ΟΜΑΔΑ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΝΑΥΠΛΙΟΥ: To μέλλον το δικό μας και των παιδιών μας είναι ασύμβατο με τα ναρκωτικά και τη ναρκωκουλτούρα

Εργαζόμενη και άνεργη, φοιτήτρια, νέα μητέρα Το γυναικείο ριζοσπαστικό κίνημα, έχοντας διαχρονικά μέτωπο ενάντια σε όλα τα ναρκωτικά, αναδεικνύει σταθερά όλα αυτά τα χρόνια το ζήτημα της τοξικοεξάρτησης. Αντιμαχόμαστε τις αντιλήψεις  που αντιμετωπίζουν  το χρήστη ως «χρόνιο ασθενή» και τις πολιτικές αντιμετώπισης που περιορίζονται στη «μείωση της βλάβης» και του «δικαιώματος» στη χρήση και την […]

Πώς η θάλασσα ωφελεί την υγεία μας

Η θάλασσα κάνει καλό, χαλαρώνει και βελτιώνει τη διάθεση των ανθρώπων. Πρόσφατη έδειξε ότι όσοι ζουν δίπλα στη θάλασσα παρουσιάζουν ιδιαίτερα καλή ψυχική υγεία και χαμηλούς δείκτες άγχους μιας και η θέα του νερού και ο ήχος των κυμάτων φαίνεται πως επηρεάζουν τον οργανισμό, οδηγώντας τον σε μία κατάσταση ηρεμίας η οποία έχει ευεργετική δράση […]