17 °C Argos, GR
28 Μαρτίου 2024

Δύο νεκροί εν πλω σε διαφορετικά δρομολόγια

Δύο άνδρες έχασαν εν πλω τη ζωή τους, καθώς εξέπνευσαν κατά τη διάρκεια των ταξιδιών τους. Σύμφωνα με το λιμενικό, το κέντρο επιχειρήσεων ενημερώθηκε από τον ύπαρχο του πλοίου Blue Star Mykonos για περιστατικό θανάτου 84χρονου εντός του πλοίου κατά τη διάρκεια μεταφοράς του από τον Πειραιά στην Ικαρία.

Συγκεκριμένα, το πλοίο εκτελούσε δρομολόγιο από λιμένα Πειραιά προς Σύρο, Μύκονο, Εύδυλο, Φούρνους, Καρλόβασι, Βαθύ, Χίο, Μυτιλήνη, Λήμνο, Καβάλα και με τον κατάπλου του πλοίου στο λιμάνι της ν. Σύρου, ο 84χρονος παρελήφθη από ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ και μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Σύρου.

Εξάλλου, ενημερώθηκε, βραδινές ώρες χθες, η Λιμενική Αρχή Νάξου, από τον πλοίαρχο του Blue Star Naxos το οποίο είχε αποπλεύσει από τη Νάξο για τα λιμάνια Ηρακλειάς, Σχοινούσας, Κουφονησίου -Κατάπόλων Αμοργού, ότι το πλοίο επιστρέφει στο λιμάνι της Νάξου προκειμένου αποβιβάσει 77χρονο επιβάτη, που είχε επιβιβαστεί στον Πειραιά με προορισμό τα Κατάπολα Αμοργού και ο οποίος έχασε τις αισθήσεις του για άγνωστους λόγους και χρήζει άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης.

Με τον κατάπλου του πλοίου στο λιμάνι της Νάξου ο 77χρονος παρελήφθη από ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ και μεταφέρθηκε στο Κ.Υ. Νάξου, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος του.

ΠΗΓΗ: enikos.gr

Περισσότερα Άρθρα

Τριετία εκδηλώσεων μνήμης της Μικρασιατικής Καταστροφής και Προσφυγικού Ελληνισμού για τα 100 χρόνια

Ο συντονισμός και ο τριετής σχεδιασμός των εκδηλώσεων μνήμης του Ελληνισμού της Ανατολής, με αφορμή τη συμπλήρωση 100 ετών από τη Μικρασιατική Καταστροφή, συζητήθηκε χθες, σε ευρεία τηλεδιάσκεψη υπό την Υπουργό Πολιτισμού και Αθλητισμού Λίνα Μενδώνη, με τη συμμετοχή οκτώ δευτεροβάθμιων οργανώσεων του Προσφυγικού Ελληνισμού. Στην εισαγωγική της τοποθέτηση, η Λίνα Μενδώνη είπε ότι το […]

Τροχαίο ατύχημα με 24χρονο τραυματία στο Άργος

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε λίγο πριν τις 7 το απόγευμα της Δευτέρας 21 Ιανουαρίου 2019 στο Άργος στην συμβολή των οδών Κορίνθου και Μπουμπουλίνας έξω από το GREEN CAFE. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ένα Ι.Χ. αυτοκίνητο συγκρούστηκε με μηχανάκι που οδηγούσε ένας 24χρονος. Ο νεαρός οδηγός του δικύκλου μεταφέρθηκε από το ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο Άργους […]