18 °C Argos, GR
29 Μαρτίου 2024

Είπαμε ότι η Δημοκρατία συγχωρεί, αλλά… αυτό παραπάει

Του Νίκου Φυλάγγελου

Δεν έχει ειπωθεί τυχαία ότι, η Δημοκρατία είναι το πολίτευμα με τα… μικρότερα ελαττώματα.

Το πολίτευμα που συνδέθηκε με τη φυσική πρόοδο της ανθρωπότητας, και επιτρέπει στις κοινωνίες να πορεύονται σε συνθήκες συνειδησιακής ισότητας, δοκίμασε τα όριά του, στην πόλη που το γέννησε.

Στους δρόμους της Αθήνας, ο δειλός κακοποιός που… ντύθηκε ιδεολογικός τρομοκράτης για δεκαετίες, και εξελίχτηκε σε κοινό δολοφόνο, πολλές φορές… κατά παραγγελία, αν σκεφτεί κανείς ότι οι πολιτικές δολοφονίες Κουφοντίνα και “17 Νοέμβρη” είχαν στόχο μονάχα το ένα μέρος του ιδεολογικού φάσματος, δηλαδή την Κεντροδεξιά, έκανε το απόγευμα της Τετάρτης τον… περίπατό του.

Στους ίδιους δρόμους που, εκείνος και η υπόλοιπη συμμορία των δειλών της “17 Νοέμβρη”, εκτέλεσε ανθρώπους, και καταδίκασε σε ισόβιο πένθος τις οικογένειές τους.

Είπαμε ότι η Δημοκρατία συγχωρεί, αλλά.. αυτό παραπάει.

ΠΗΓΗ: ysterografa

Περισσότερα Άρθρα

Covid-19: 584 θάνατοι το τελευταίο 24ωρο στην Ινδία – Ξεπέρασαν τα 9 εκατ. τα κρούσματα

Ξεπέρασαν τα 9 εκατομμύρια τα κρούσματα του SARS-CoV-2 στην Ινδία, τη χώρα όπου καταγράφεται ο δεύτερος υψηλότερος αριθμός μολύνσεων από τον νέο κορωνοϊό στον πλανήτη, μετά τις ΗΠΑ, σύμφωνα με τα δεδομένα που δημοσιοποίησε σήμερα το ομοσπονδιακό Υπουργείο Υγείας. Κατά τα επίσημα στοιχεία, έχουν προσβληθεί από τον ιό πάνω από 9.004.000 πολίτες, ενώ έχουν υποκύψει […]

Αλλάζουν εικόνα οι δρόμοι στην Κοιλάδα

Πήραν…φωτιά τα μηχανήματα στην Κοιλάδα καθώς ξεκίνησαν οι ασφαλτοστρώσεις εντός οικισμού. Το έργο αυτό όπως κι άλλα στο Δήμο Ερμιονιδας είχε ενταχθεί στην αποκατάσταση ζημιών από το Ζορμπά. Χθες υπογράφτηκε η σύμβαση κι άμεσα ξεκίνησαν οι εργασίες που θα επεκταθούν σε όλο το Δήμο.