15 °C Argos, GR
29 Μαρτίου 2024

Εθελοντική αιμοδοσία στο Κιβέρι

Οι ανάγκες για αίμα παραμένουν αυξημένες αυτή την περίοδο καθώς τα αποθέματα αίματος λιγοστεύουν.

Σας καλούμε λοιπόν στην 117η τακτική εθελοντική αιμοδοσία του συλλόγου “ΔΕΣΜΟΙ ΑΙΜΑΤΟΣ” που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 7 Αυγούστου 2019 από τις 5:00μμ έως τις 8:00μμ στο Δημοτικό Σχολείο Κιβερίου.

Συνδιοργάνωση: Αθλητικός Όμιλος “ΕΡΜΗΣ” ΚΙΒΕΡΙΟΥ, KIVERI ATHLETICS.

Κατά την διάρκεια της αιμοδοσίας θα γίνεται παράλληλα ενημέρωση και εγγραφές νέων δοτών Μυελού των Οστών σε συνεργασία με το ΚΕΔΜΟΠ “Χάρισε Ζωή”.

Για την αιμοδοσία είναι απαραίτητος ο Α.Μ.Κ.Α σας. Οι αιμοληψίες γίνονται από το Τμήμα Αιμοδοσίας της Ν.Μ. Άργους / Γ.Ν. Αργολίδας.

Σας περιμένουμε όλους εκεί…Το αίσθημα συμμετοχής και προσφοράς είναι σίγουρο ότι θα σας ανταμείψει.

«Να είσαι εκεί για τον Άλλο. Δώσε Αίμα. Μοιράσου τη Ζωή.»

 

Περισσότερα Άρθρα

Διομήδης: Παρελθόν ο Χόγκας λόγω πειθαρχικού παραπτώματος

Με μία λυτή ανακοίνωση η Διοίκηση του Διομήδη εν μέσω των play offs έκανε γνωστή την λύση της συνεργασίας του με τον Γαλλοαλγερινό  Μάλικ Χόγκας, λόγω πειθαρχικού παραπτώματος. Η ανακοίνωση του Διομήδη: «Η Διοίκηση του Διομήδη Άργους ανακοινώνει την άμεση λήξη της συνεργασίας της με τον αθλητή Malik Hoggas, λόγω πειθαρχικού παραπτώματος»

ΑΝΔΡΕΑΣ ΠΟΥΛΑΣ: «Το έλλειμμα δημοκρατίας απαξιώνει την πολιτική»

Ομιλία Ανδρέα Πουλά στην Ολομέλεια της Βουλής κατά τη συζήτηση για την πρόταση δυσπιστίας κατά της κυβέρνησης «Ο λόγος για τον οποίο κατατέθηκε πρόταση δυσπιστίας κατά της κυβέρνησης αποτελεί ένα σοβαρότατο ζήτημα δημοκρατίας, η διερεύνηση του οποίου ξεκίνησε με την καταγγελία του προέδρου  του ΠΑΣΟΚ κυρίου Νίκου Ανδρουλάκη. Δυστυχώς, αποδεικνύεται ότι οι υποκλοπές ή αλλιώς […]