17 °C Argos, GR
28 Μαρτίου 2024

Εκδήλωση για την οστεοπόρωση στο Δήμο Ερμιονίδας

Ο Δήμος Ερμιονίδας σε συνεργασία με τον Σύλλογο Σκελετικής Υγείας «Πεταλούδα» διοργάνωσε, χθες Δευτέρα 10 και σήμερα Τρίτη 11 Φεβρουαρίου, ενημερωτική εκδήλωση με κεντρικό θέμα την Οστεοπόρωση.

Στο διήμερο αυτό πραγματοποιήθηκαν παραπάνω από 90 δωρεάν οστεομετρήσεις με προγραμματισμένα ραντεβού, όπου την διάγνωση έκανε ο χειρουργός ορθοπεδικός ιατρός Γρηγόριος Κατσούλης. Κατά το πέρας των μετρήσεων, διοργανώθηκε με μεγάλη συμμετοχή, ομιλία με θέμα «Τα νεότερα δεδομένα γύρω από την Οστεοπόρωση», όπου οι δημότες μας ενημερώθηκαν για την πρόληψη και την γρήγορη διάγνωση του αναφερόμενου θέματος υγείας.

Από πλευράς μας ευχαριστούμε θερμά, τον ιατρό κ. Γρ. Κατσούλη και τους εθελοντές του Συλλόγου «Πεταλούδα» που στήριξαν αυτή την δράση με την επιστημονική τους κατάρτιση και τις γνώσεις τους.

Περισσότερα Άρθρα

Η Υφυπουργός Τουρισμού Σοφία Ζαχαράκη επισκέφτηκε το Δήμο Ερμιονίδας

Επίσκεψη πραγματοποίησε στον Δήμο Ερμιονίδας, την Παρασκευή 8/10/2021, η Υφυπουργός Τουρισμού κα Σοφία Ζαχαράκη. Την Υφυπουργό υποδέχθηκε στον χώρο του Δημαρχείου, ο Δήμαρχος κ. Γεωργόπουλος. Στο πλαίσιο αυτό συζητήθηκαν αναλυτικά ο απολογισμός της Τουριστικής σεζόν στην Ερμιονίδα, η διαφοροποίηση του τουριστικού προϊόντος ”Ήλιος και Θάλασσα”, η επιμήκυνση της τουριστικής σεζόν και η ανάπτυξη διαφορετικών μορφών […]

Ισραήλ: Ανοίγει μετά από δύο μήνες ο Ναός της Αναστάσεως

Αφού παρέμεινε κλειστός για δύο μήνες λόγω της πανδημίας, ο Ναός της Αναστάσεως θα ξανανοίξει από αύριο Κυριακή τις πύλες του, ανακοίνωσαν σήμερα το Ελληνορθόδοξο Πατριαρχείο Ιεροσολύμων, η Κουστωδία της Αγίας Γης των Φραγκισκανών και το Πατριαρχείο των Αρμενίων που τον διαχειρίζονται. Σύμφωνα με την ανακοίνωση, για λόγους ασφαλείας και προκειμένου να περιοριστεί ο κίνδυνος […]