23 °C Argos, GR
28 Μαρτίου 2024

Εκδήλωση της Λαϊκής Συσπείρωσης στη Νέα Κίο για τα απορρίμματα

Το θέμα της διαχείρισης των απορριμμάτων ήταν το αντικείμενο εκδήλωσης που διοργάνωσε η περιφερειακή παράταξη της “Λαϊκής Συσπείρωσης” χθες το βράδυ στη Νέα Κίο.

Βασικός ομιλητής ήταν ο επικεφαλής της παράταξης –και νυν περιφερειακός σύμβουλος- Νίκος Γόντικας που άσκησε έντονη κριτική στους χειρισμούς τόσο των κυβερνήσεων των τελευταίων χρόνων όσο και της περιφερειακής αρχής του Π. Τατούλη, σε ότι αφορά τη διαχείριση των απορριμμάτων.

Ο κ. Γόντικας τόνισε ότι “η πολιτική της Περιφέρειας στο εν λόγω θέμα ουσιαστικά εξυπηρετεί μόνο το κέρδος της εταιρείας που εμπλέκεται και το οποίο καλείται να πληρώσει ο πολίτης της Πελοποννήσου… “.

Στο πάνελ τη εκδήλωσης συμμετείχαν και οι υποψήφιοι δήμαρχοι της “Συσπείρωσης” Κώστας Γκόνης (Ναυπλίου) και Γιώργος Θεοδοσίου ( Άργους-Μυκηνών ).

Η εκδήλωση έγινε στο κατάμεστο, πνευματικό κέντρο της Νέας Κίου και μετά τις εισηγήσεις ακολούθησε συζήτηση.

Ρεπορτάζ: Γιάννης Γαλανόπουλος
Πηγή:ert.gr

Περισσότερα Άρθρα

Ραγδαίες εξελίξεις: Τηλεφωνική επικοινωνία Τραμπ – Ερντογάν για τη Λιβύη

Ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ συζήτησε την κατάσταση στη Λιβύη σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε σήμερα με τον Τούρκο ομόλογό του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, ανακοίνωσε η τουρκική προεδρία, λιγότερο από μία ώρα, μετά την έγκριση από την τουρκική εθνοσυνέλευση, της αποστολής στρατιωτικών δυνάμεων στην Τρίπολη. Ο Τραμπ και ο Ερντογάν «υπογράμμισαν τη σημασία της […]

Χρήστος Μπονταΐτης: Χτες έγινε το πρώτο μεγάλο βήμα για να έχει η χώρα μια αυτοδύναμη κυβέρνηση

Στη χθεσινή εκλογική αναμέτρηση έγινε το πρώτο μεγάλο βήμα για να έχει η χώρα μια αυτοδύναμη κυβέρνηση. Μια κυβέρνηση για όλους τους Έλληνες, μακριά από όλα εκείνα που μας χωρίζουν. Μια κυβέρνηση που θα προχωρήσει στις μεγάλες μεταρρυθμίσεις που έχει ανάγκη η χώρα. Οι πολίτες έδειξαν με πολύ σαφή τρόπο ότι θέλουν συνέχεια στη διακυβέρνηση της […]