15 °C Argos, GR
29 Μαρτίου 2024

Εκδηλώσεις της Περιφέρειας Πελοποννήσου για την επέτειο των 200 χρόνων από το 1821

Η Περιφέρεια Πελοποννήσου θα διοργανώσει δικές της εκδηλώσεις για την επέτειο των 200 χρόνων από την Επανάσταση του 1821, παράλληλα με τις εκδηλώσεις που έχουν προγραμματίσει κατά τόπους οι Π.Ε. και οι δήμοι της Περιφέρειας.

Αυτό σημείωσε ο περιφερειάρχης Παναγιώτης Νίκας, στη συνάντηση που είχε στην Τρίπολη με τον καθηγητή του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου Νίκο Ζαχαριά, ο οποίος τον επισκέφθηκε εθιμοτυπικά.

“Η Περιφέρεια θα έχει το δικό της πρόγραμμα για την επέτειο, με δικές της εκδηλώσεις, σε τόπους όπου διαδραματίστηκαν σημαντικά ιστορικά γεγονότα” δήλωσε ο Π. Νίκας, που δεσμεύτηκε πάντως ότι η Περιφέρεια θα συνδράμει τις Π.Ε. και τους δήμους στις δικές τους εκδηλώσεις”.

Περισσότερα Άρθρα

Ερώτηση Ανδρέα Πουλά και βουλευτών του ΚΙΝΑΛ στη Βουλή

«Κίνδυνος να μείνουν εκτός Προγράμματος Νέων Γεωργών πολλοί παραγωγοί λόγω αλλαγής υπολογισμού των τυπικών αποδόσεων στις κηπευτικές καλλιέργειες»»  Ερώτηση σχετικά με τον κίνδυνο να βρεθούν εκτός του Προγράμματος Νέων Γεωργών περίπου 1.000 αγρότες σε όλη τη χώρα πριν καν αξιολογηθούν οι αιτήσεις τους κατέθεσε στη Βουλή ο υπεύθυνος του Κοινοβουλευτικού Τομέα Αγροτικής Ανάπτυξης, Ανδρέας Πουλάς […]

Συνεδριάζει αύριο η Οικονομική Επιτροπή της Περιφέρειας Πελοποννήσου

Κατεπείγουσα συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής της Περιφέρειας Πελοποννήσου θα πραγματοποιηθεί με ΤΗΛΕΔΙΑΣΚΕΨΗ στις 26/8/2020, ημέρα Τετάρτη και ώρα 10:00 π.μ. για τη λήψη απόφασης στα παρακάτω θέματα: Η Συνεδρίαση κρίνεται κατεπείγουσα λόγω του ότι πρέπει να ληφθούν αποφάσεις για προμήθειες που σχετίζονται με την έναρξη του σχολικού έτους, την δακοκτονία και επείγοντα έργα αποκατάστασης υποδομών. […]